Ελλάδα

Κυψέλη: Ο εραστής της ο δολοφόνος της - Την κατακρεούργησε έξω από το σπίτι της

Ο 36χρονος δράστης από το Μπαγκλαντές είχε προσχεδιάσει το φονικό - Δηλώνει αμετανόητος - Το ερωτικό δράμα και τα δανεικά των 20.000 ευρώ πίσω από το εν ψυχρώ έγκλημα

Κυψέλη: Ο εραστής της ο δολοφόνος της - Την κατακρεούργησε έξω από το σπίτι της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως γύρω από τη γυναικοκτονία στην Κυψέλη, με τον δράστη να κατακρεουργεί την ερωμένη του με πολλαπλές μαχαιριές, έχοντας προσχεδιάσει το φρικιαστικό έγκλημα. «Δεν μετανιώνω», δήλωσε, ερωτηθείς σχετικά από τους αστυνομικούς.

Το φονικό όπλο που ο ίδιος ο δράστης πέταξε στα σκουπίδια, τον πρόδωσε, ενώ παράλληλα έφερε στο φως ένα απίστευτο ερωτικό δράμα, στο οποίο βέβαια το... χρήμα έπαιζε κυρίαρχο ρόλο.

«Μου πουλούσε έρωτα και μου "έτρωγε" λεφτά. Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν, ο 36χρονος γυναικοκτόνος από το Μπαγκλαντές, που δολοφόνησε την ερωμένη του μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη.

Η 37χρονη ομοεθνής του, η οποία εργαζόταν μαζί του στην ίδια βιοτεχνία, έπεσε νεκρή από τις πολλαπλές μαχαιριές του. Διατηρούσε παράνομη σχέση με τον δολοφόνο της, ενώ ο άντρας της ήταν άνεργος. Όπως ισχυρίστηκε ο 36χρονος, το θύμα του «άρπαξε» 20.000 ευρώ δανεικά. Εκείνος τα ζητούσε πίσω, αλλά το θύμα του έλεγε πως δεν τα είχε.

Όταν αντιλήφθηκε πως τον χρησιμοποιούσε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, αποφάσισε να τη σκοτώσει. Πήγε στην Ομόνοια, αγόρασε ένα κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια της έδωσε ραντεβού θανάτου έξω από το σπίτι της, στην Οδό Τενέδου στην Κυψέλη στις 3 το μεσημέρι. Της ζήτησε να κατέβει κάτω. Εκείνη του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Τη ρώτησε το λόγο και για τα 20.000 ευρώ. Του απάντησε πως δεν έχει καν αποδείξεις ότι της τα έχει δώσει. Διαπληκτίστηκαν, έπεσε πάνω της και την έσφαξε με μανία.

Στη συνέχεια, πέταξε το φονικό όπλο στα σκουπίδια και τράπηκε σε φυγή, αλλά είχε γίνει ήδη αντιληπτός από περαστικούς.

Η 36χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν το μαχαίρι, πήγαν στο κατάστημα της Ομόνοιας και κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη και λίγη ώρα αργότερα να του περάσουν χειροπέδες.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανθρωποκτονία 36χρονης αλλοδαπής, που διαπράχθηκε, μεσημβρινές ώρες της 28-8-2022, σε οδό στην περιοχή της Κυψέλης.

Δράστης είναι 37χρονος ομοεθνής της. Η 36χρονη, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που μετέβησαν στο σημείο ερεύνησαν τον περιβάλλοντα χώρο και εντόπισαν εντός κάδου απορριμμάτων μαχαίρι που έφερε ίχνη αίματος και το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος.

Μετά από συντονισμένες και στοχευμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται στην περιοχή της Κυψέλης και σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του θήκη μαχαιριού που αντιστοιχεί στο κατασχεθέν μαχαίρι.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, με φερόμενο κίνητρο οικονομική διαφορά που είχε με το θύμα.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε επίσης