Ελλάδα

Μοιράστηκε μπέργκερ και μιλκ σέικ με άλλη δόκιμο η 19χρονη Θάλεια - Άλλοι 15 με συμπτώματα δηλητηρίασης στο πλοίο

Το γεύμα της άτυχης 19χρονης στην Τυνησία στο «μικροσκόπιο» των ερευνών για τον αιφνίδιο θάνατό της - Την Τρίτη η νεκροψία που αναμένεται να ρίξει «φως» στο θρίλερ

Μοιράστηκε μπέργκερ και μιλκ σέικ με άλλη δόκιμο η 19χρονη Θάλεια - Άλλοι 15 με συμπτώματα δηλητηρίασης στο πλοίο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της 19χρονης Θάλειας, δοκίμου του Πολεμικού Ναυτικού, που έχασε τη ζωή της κατά το πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι, έχουν εστιάσει σε ένα γεύμα σε κατάστημα fast food της Τυνησίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη, που είχε περάσει κορωνοϊό στις αρχές Αυγούστου αλλά είχε αναρρώσει, είχε μοιραστεί γεύμα με φίλη της κατά το οποίο είχε φάει μπέργκερ και είχε πιεί και μιλκ σέικ.

Ένα πιθανό ενδεχόμενο που εξετάζουν οι αρχές είναι αυτό της τροφικής δηλητηρίασης. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με αναφορές, υπήρξαν και άλλα άτομα στο πλήρωμα του πλοίου, όπου βρισκόταν η Θάλεια, τα οποία παρουσίασαν παρόμοια συμπτώματα, με χαρακτηριστικότερο εκείνο του πυρετού.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η Θάλεια βγήκε από το πλοίο όταν είχε δέσει στην Τυνησία και πήγε έξω με άλλα άτομα από το πλήρωμα. Εκεί, έφαγε σε κατάστημα fast food και, κατά τις ίδιες πληροφορίες, μοιράστηκε ένα μπέργκερ με μία άλλη δόκιμο, ενώ ήπιε και ένα μιλκ σέικ.

Δείτε επίσης