Ελλάδα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαγειρεύει για τον «Άλλο Άνθρωπο» στην πλατεία Κουμπάκη Νίκαιας

Με ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς, ο δημοφιλής τραγουδιστής και εθελοντές μαγειρεύουν και προσφέρουν φαγητό στους αδύναμους συνανθρώπους μας

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαγειρεύει για τον «Άλλο Άνθρωπο» στην πλατεία Κουμπάκη Νίκαιας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στην πλατεία Διαμάντως Κουμπάκη στη Νίκαια, την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 1.30 το μεσημέρι, ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», με ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς: «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί – Τρώμε όλοι μαζί», θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν φαγητό για τους αδύναμους συνανθρώπους μας.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει τρόφιμα για την ενίσχυση της κουζίνας του Άλλου Ανθρώπου. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των συναυλιών του Γιώργου Μαζωνάκη με τίτλο ΜΑΖΩΞΗ

Λίγα λόγια για την Κοινωνική Κουζίνα "Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"

"Ο άλλος άνθρωπος" είναι η πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην Αθήνα το 2011. Μέσω της "κοινωνικής κουζίνας" η ομάδα "Ο άλλος άνθρωπος" μαγειρεύει φαγητό σε δημόσιους χώρους εξυπηρετώντας καθημερινά τις ανάγκες 3.000 Αθηναίων.

Η δράση έχει πλέον επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και έχει στηριχτεί από παρόμοιες ομάδες του εξωτερικού. Από το 2015 λειτουργεί χώρος 230 τ.μ. στο Μεταξουργείο ως αποθήκη για τρόφιμα και Κέντρο Ημέρας.

Δείτε επίσης