Ελλάδα

Λάρισα: Με ένα «γιατί» κι ένα βουβό πόνo το τελευταίο αντίο στην 19χρονη Θάλεια

«Θέλουμε να μάθουμε από τι πέθανε» ζητούν οι γονείς της Θάλειας που αδυνατούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε από τη ζωή

Λάρισα: Με ένα «γιατί» κι ένα βουβό πόνo το τελευταίο αντίο στην 19χρονη Θάλεια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Λάρισας. Ένα βουβό κλάμα, ένα "γιατί" και πολλά αναπάντητα ερωτήματα βασανίζουν συγγενείς, φίλους και συναδέλφους της 19χρονης Θάλειας που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι.

Η κηδεία της θα γίνει στη 1 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, εκεί όπου η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι, θα συνοδεύσουν την άτυχη δόκιμο στην τελευταία της κατοικία. Το ύστατο χαίρε θα γίνει με τιμές από στρατιωτικά αγήματα, ενώ στην κηδεία της 19χρονης κοπέλας αναμένεται να παρευρεθούν αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού και πλήθος συναδέλφων της.

Θάλεια

Η σορός της 19χρονης έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λάρισα από την Ιταλία και μεταφέρθηκε στο σπίτι της, στη συνοικία Παπασταύρου. Από νωρίς το πρωί στο σπίτι φτάνουν στεφάνια με μηνύματα από συγγενείς και φίλους της κοπέλας. "Θα μας λείψεις κοριτσάκι μας", "Ανιψούλα μας θα είσαι πάντα στην καρδιά μας", "Θα σε αγαπάμε για πάντα", "Καλό ταξίδι εγγονούλα μου", είναι μόνο μερικά από τα μηνύματα που "ραγίζουν" καρδιές.

Θάλεια

Ο πόνος στο σπίτι της οδού Δαμασίου είναι βουβός, με τους γονείς να αδυνατούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε από τη ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεκάδες άνθρωποι που γνώριζαν και αγαπούσαν τη Θάλεια, φτάνουν συνεχώς για να αφήσουν μερικά λευκά λουλούδια. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την 19χρονη και ζητούν να μάθουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε από τη ζωή.

Θάλεια

Δείτε επίσης