Ελλάδα

Θάλεια Κορδαμπάλου: Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο για την 19χρονη δόκιμο - Αβάσταχτος ο πόνος για τους γονείς

Ήταν όλοι εκεί, συγγενικά πρόσωπα, γείτονες, που γνώριζαν τη Θάλεια, αλλά και απλός κόσμος που συγκλονίστηκε από την τραγωδία και θέλησε να αποχαιρετήσει την αδικοχαμένη κοπέλα

Θάλεια Κορδαμπάλου: Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο για την 19χρονη δόκιμο - Αβάσταχτος ο πόνος για τους γονείς
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ράγισαν καρδιές στη Λάρισα στο τελευταίο «αντίο» στην 19χρονη ναυτική δόκιμο Θάλεια Κορδαμπάλου, που πέθανε στο πρώτο της ταξίδι. Σε όλο την τελετή τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς και οι στενοί συγγενείς της της αδικοχαμένης Θάλειας το λευκό φέρετρο της οποίας είναι σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη.

Όλη η Λάρισα θρηνεί το καμάρι της τη ναυτική δόκιμο, Θάλεια Κορδαμπάλου που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, χωρίς να προλάβει να δει όλα τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα.

Στην κηδεία της, στην εκκλησία του Αγίου Αχιλείου, ο πόνος ήταν αβάσταχτος για τους γονείς, τους στενούς συγγενείς, τους φίλους. Ήταν όλοι εκεί, συγγενικά πρόσωπα, γείτονες, που γνώριζαν τη Θάλεια, αλλά και απλός κόσμος που συγκλονίστηκε από την τραγωδία και θέλησε να αποχαιρετήσει την αδικοχαμένη κοπέλα.

Το λευκό φέρετρο, που ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία έφθασε, λίγο μετά τις 12:00 της Πέμπτης στην εκκλησία και ο πόνος άρχισε να κορυφώνεται

Οι γονείς ντυμένοι στα μαύρα, με δάκρυα στα μάτια τους, βιώνουν τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής τους. Ο πόνος τους δεν μετριέται. Σκέφτονται πως το παιδί τους έφυγε από τη ζωή πριν καν την χαρεί και μάλιστα χωρίς οι ίδιοι να γνωρίζουν πως και γιατί πέθανε. Τι ήταν αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής της τόσο αναπάντεχα, ενώ δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Αναμένουν τις απαντήσεις που θα τους δοθούν γραπτώς εντός των προσεχών ημερών, .

Με γλυκά και κουφέτα....

Στον Μητροπολιτικό Ναό που έγινε η κηδεία οι γονείς έφεραν κουφέτα και γλυκά, όπως θα έκαναν αν η κορούλα τους έμπαινε στην εκκλησία ντυμένη νύφη.

Από νωρίς το πρωί στενοί συγγενείς και φίλοι περνούσαν από το σπίτι της οικογένειας για να συμπαρασταθούν στους γονείς της.

«Δεν υπάρχουν λόγια για τη Θάλεια, δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ» , έλεγαν οι περισσότεροι από εκείνους που έφταναν στο πατρικό σπίτι της 19χρονης.

Θεία της 19χρονης αναφέρθηκε στην ενημέρωση που αναμένεται να λάβουν οι γονείς για τα αίτια θανάτου, λέγοντας: «Μας είπαν ότι θα στείλουν γραπτά τις απαντήσεις και μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε τίποτα. Είμαστε όλοι πολύ προβληματισμένοι. Δεν ξέρουμε αν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια.»

Στη Λάρισα έφτασαν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή.

Στο μεταξύ, το θρίλερ για τα αίτια θανάτου της 19χρονης δοκίμου συνεχίζεται, Οι γονείς της κοπέλας δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί από τις ιταλικές αρχές για τους λόγους που το κορίτσι τους έφυγε πρόωρα από τη ζωή, που τόσο να λαχταρούσε να ζήσει...

ΚΗΔΕΙΑ8

ΚΗΔΕΙΑ9

ΚΗΔΕΙΑ8

ΚΗΔΕΙΑ7

.ΚΗΔΕΙΑ7

ΚΗΔΕΙΑ6

ΚΗΔΕΙΑ5

ΚΗΔΕΙΑ4

ΚΗΔΕΙΑ3

ΚΗΔΕΙΑ2

ΚΗΔΕΙΑ

Δείτε επίσης