Ελλάδα

Ραγίζει καρδιές ο αδελφός της 31χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της: «12 χρόνια παλεύω για τη δικαίωση της μνήμης της»

«Δώδεκα χρόνια παλεύω για τη δικαίωση της μνήμης της αδελφής μου. Νιώθω ότι είμαι νεκρός ψυχικά»

Ραγίζει καρδιές ο αδελφός της 31χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της: «12 χρόνια παλεύω για τη δικαίωση της μνήμης της»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πόνος, δάκρυα, θλίψη, οργή… Ένας περίεργος, σχεδόν απροσδιόριστος, καμβάς συναισθημάτων σε μια παλέτα με χρώματα φθαρμένα στην πορεία του χρόνου. Η οικογένεια της Χρυσούλας Βλάχου βρίσκεται σε παρατεταμένο πένθος εδώ και χρόνια μετά τη δολοφονία της για την οποία καταδικάστηκε ο σύζυγός της.

Όλα αυτά τα χρόνια τα αδέλφια της δίνουν τον αγώνα τους για δικαίωση στη μνήμη της αδελφής τους. Δεν σταμάτησαν ποτέ. Ο αδελφός της Πάνος Βλάχος ανοίγει την καρδιά του και μιλά αποκλειστικά στον Στρατή Λημνιό και στο GRTimes.gr. «Δικαίωση στη μνήμη της, αυτό ήταν το ζητούμενο πάντα. Κάπως από κει ψηλά που είναι ο άγγελός μας να ηρεμήσει… Συνειδητοποιείτε τι έγινε; Κατανοείτε ότι ο άνθρωπος που έκανε μαζί του οικογένεια, τη δολοφόνησε με τον πιο σκληρό και απάνθρωπο τρόπο; Ξεπερνιέται αυτό; Όχι. Δεν γίνεται. Η ζωή μας έχει -έτσι και αλλιώς- μείνει μισή», θα πει ο κ. Βλάχος και θα ξεσπάσει σε λυγμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο GRTimes.gr

Δείτε επίσης