Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο δράστης της άγριας επίθεσης με τσεκούρι σε 55χρονο άστεγο

Πρόκειται για 42χρονο ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Το θύμα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο δράστης της άγριας επίθεσης με τσεκούρι σε 55χρονο άστεγο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο δράστης της άγριας επίθεσης με τσεκούρι στον 55χρονο άστεγο στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης εξιχνίασε την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 55χρονου αλλοδαπού αστέγου που συνέβη τα ξημερώματα της 31ης Αυγούστου έξω από το Α ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης.

Ο άστεγος αλλοδαπός που χρησιμοποιούσε τον χώρο για να κοιμάται τα βράδια, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο (τσεκούρι) στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Πληροφορίες αναφέρουν ΄ότι εντοπίστηκε τα ξημερώματα από περαστικό και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ένας 42χρονος επιτέθηκε στον 55χρονο ασκώντας του σωματική βία κατά την διάρκεια διαπληκτισμού τους και προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Δείτε επίσης