Ελλάδα

Ατύχημα στο Allou Fun Park στου Ρέντη: Στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας η μία από τους τραυματίες

Μία κοπέλα διασωληνώθηκε, 24χρονος έχει υποστεί ρήξη σπλήνας - Έχουν τραυματιστεί ελαφρότερα άλλοι δύο

Ατύχημα στο Allou Fun Park στου Ρέντη: Στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας η μία από τους τραυματίες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται μία από τους τέσσερις που τραυματίστηκαν στο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε λούνα πάρκ στο Allou Fan Park στου Ρέντη.

Σε καλύτερη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 24χρονος, ο οποίος, επίσης, έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Συγκεκριμένα, μία 21χρονη κοπέλα φέρει κακώσεις στον θώρακα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, ενώ ένας 24χρονος νοσηλεύεται με κακώσεις στη σπλήνα, αλλά έχει σταθεροποιηθεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, διάσειση έχει υποστεί μια 22χρονη και θα παραμείνει για νοσηλεία στη νευροχειρουργική κλινική, ενώ ο τέταρτος τραυματίας φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του υπεύθυνου λειτουργίας του λούνα παρκ.

Τι δηλώνει η διοίκηση του πάρκου

«Ουδέποτε υπήρξε εκτροχιασμός βαγονιού, ενώ η στάθμη του νερού ήταν επαρκής για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού», αναφέρει σε ανακοίνωση η διοίκηση του πάρκου.

Προστίθεται ακόμα ότι η εταιρεία «βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά στα παιδιά που τραυματίστηκαν χθες ευτυχώς χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο, και τους εύχεται ολόψυχα περαστικά»..

Επισημαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν διαπιστωθεί τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πτώση των παιδιών σε παράπλευρο θάμνο, αλλά υπάρχει επικοινωνία μαζί τους για να διαπιστωθούν όλες οι λεπτομέρειες του συμβάντος.

«Με δεδομένο ότι στις χιλιάδες ώρες λειτουργίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού, παρόμοιο περιστατικό δεν έχει ξανασυμβεί, είναι πραγματικά άξιο απορίας πως – αν και το βαγόνι ήταν στη θέση του- τα παιδιά βρέθηκαν εκτός βαγονιού», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Απόλυτη προτεραιότητα της διοίκησης του πάρκου είναι η ασφάλεια των επισκεπτών του. Για το λόγο αυτό όλα τα παιχνίδια συντηρούνται τακτικά, φέρουν πρόσφατες πιστοποιήσεις από την TUV Hellas για την ασφαλή λειτουργία τους, ενώ έλεγχοι ομαλής κι εύρυθμης λειτουργίας τους γίνονται καθημερινά από έμπειρο τεχνικό προσωπικό, πριν την έναρξη του πάρκου και την είσοδο των επισκεπτών. Στα 20 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο της ψυχαγωγίας, είναι πρώτη φορά που ένα τέτοιο περιστατικό λαμβάνει χώρα και λυπούμαστε πραγματικά γι αυτό. Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά που τραυματίστηκαν και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση», καταλήγει η ανακοίνωση.


Δείτε επίσης