Ελλάδα

Λυγμοί από τη σύζυγο Φιλιππίδη στο δικαστήριο: «Ο Πέτρος δεν είναι βιαστής, αλλά στόχος γυναικών που δεν πήραν... ρόλο»

«Σέβεται το "όχι"», αλλά ήταν «ο εύκολος στόχος», είπε η Ελπίδα Νίνου, ξεσπώντας σε λυγμούς και κατηγορώντας τα θύματα για εκμετάλλευση του ονόματος και της καριέρας του ηθοποιού

Λυγμοί από τη σύζυγο Φιλιππίδη στο δικαστήριο: «Ο Πέτρος δεν είναι βιαστής, αλλά στόχος γυναικών που δεν πήραν... ρόλο»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Ελπίδα Νίνου, σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη απευθυνόμενη σήμερα, Τετάρτη στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που δικάζουν τον άνδρα της είπε: «Ο Πέτρος δεν είναι βιαστής».

Η κατηγορηματική δήλωσή της έγινε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ο άνδρας μου δεν είναι βιαστής. Σέβεται το «όχι», δεν του αρέσει η βία. Αυτά είναι ψευδή. Ο Πέτρος είναι αθώος», είπε αναφερόμενη στις καταγγελίες των τριών γυναικών που έφεραν στο εδώλιο τον ηθοποιό και θιασάρχη, κατηγορούμενο για ένα βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

«Εγώ με τον Πέτρο έχω κάνει μεγάλες προσωπικές συζητήσεις για αυτά τα γεγονότα. Δεν θα πω τι έχω πει με τον σύζυγο μου. Θα σας πω όμως ότι ο Πέτρος δεν είναι βιαστής» τόνισε.

«Ο Πέτρος ήταν εύκολος στόχος»

Κατά την έναρξη της κατάθεσης της κ. Νίνου, οι συνήγοροι υπεράσπισης διευκρίνισαν στο δικαστήριο ότι ο νόμος της παρείχε τη δυνατότητα να μην καταθέσει.

Η κ. Νίνου ξεκινώντας να καταθέτει είπε πως οι καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη έγιναν «για λόγους διαπόμπευσης και εκδίκησης».

«Τον Πέτρο τον αγαπάει ο κόσμος. Είναι ένας καλλιτέχνης, ηθοποιός ταλαντούχος… άνθρωπος με όραμα, δουλεύει πάρα πολύ. Αυτές οι καταγγελίες έγιναν για να τον διαπομπεύσουν σαν άνθρωπο και να τον εκδικηθούν γυναίκες που δεν κατάφεραν να πάρουν από τον Πέτρο αυτό που ήθελαν ήταν ένας ρόλος. Έχει καταφέρει να είναι στις καρδιές των ανθρώπων και τώρα θέλουν να πεθάνει και μαζί με αυτόν κατέστρεψαν και τη δική μου οικογένεια. Δείχνει ποιος είναι παντού. Ήταν εύκολος στόχος» είπε και συμπλήρωσε «Η δημοφιλία του Πέτρου και η αγάπη του κόσμου ήταν τέτοια ώστε καταστρέφοντας τον και εξαφανίζοντας τη δουλειά του».

«Τον αγαπάω βαθιά», είπε και ξέσπασε σε λυγμούς

Η Ελπίδα Νίνου ξέσπασε όταν ρωτήθηκε από την έδρα για την προσωπική της ζωή και τις φήμες ότι ο κατηγορούμενος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις.

«Είναι η προσωπική μου ζωή. Έχω περάσει πολύ δύσκολα αυτό τον καιρό. Με έχουν ξεφτιλίσει εμένα και τον Πέτρο. Είμαι μια γυναίκα που τίμησα την οικογένεια μου και φρόντισα το παιδί μου. Σταμάτησα να δουλεύω. Όταν απέκτησα το παιδί μου η ζωή μου άλλαξε. Η ζωή δεν είναι φωτογραφίες. Η ζωή είναι το παιδί μου. Ήμουν παρούσα. Το παιδί μου είναι εδώ από την αρχή και συμπαραστέκεται στη μάνα του και τον πατέρα του. Περάσαμε πολλές δυσκολίες με τον Πέτρο αλλά τον αγαπάω βαθιά… Δεν είχαμε τίποτα είμαστε μαζί 30 χρόνια» είπε ξεσπώντας σε λυγμούς.

Η δίκη διεκόπη για λίγο για να αποφορτιστεί η μάρτυρας η οποία κατεβαίνοντας από το βήμα έπεσε στην αγκαλιά του γιου της.

Δείτε επίσης