Ελλάδα

Κολωνάκι: «Μικρή η ζημιά του Ταρζάν, η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής» - Η αλήθεια για την πτώση του 35χρονου γόνου από τον 3ο όροφο

Μιλά για σενάρια - «δράκους», διακωμωδεί το συμβάν - Η ανάρτηση του γόνου και η σωτήρια... τέντα

Ο γόνος της γνωστής οικογενείας που σώθηκε από την τέντα, μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο στο Κολωνάκι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με μία ανάρτηση στα social media, ο Μελέτης Κοροπούλης, ο οποίος έπεσε χθες το πρωί από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στο Κολωνάκι, διευκρινίζει τα πάντα γύρω από το συμβάν, με λίγη δόση... χιούμορ.

Υπενθυμίζεται πως η τέντα του καφέ «Pierros» ήταν αυτή που έσωσε τον νεαρό επιχειρηματία και γλύτωσε τα χειρότερα.

Άμεση ήταν η επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ ο ίδιος έσπευσε να χαρακτηρίσει μυθεύματα τα δημοσιεύματα.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «δράκους» και προέτρεψε τους δημοσιογράφους «να μην κάνετε βλακείες, μη λέτε βλακείες, μη γράφετε βλακείες».

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του διατηρεί μία από τις γνωστότερες και μακροβιότερες μπουτίκ στο Κολωνάκι, στην οδό Αναγνωστοπούλου.

Διαβάστε όσα έγραψε σε ανάρτηση του ο Μελέτης Κοροπούλης:

«Φίλοι μου αγαπημένοι και λαχταρισμένοι σας ευχαριστώ ολόκαρδα για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Μικρή η ζημιά του Ταρτάν, η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής. Ευχαριστώ την Πυροσβεστική και την Ελληνική Αστυνομία με ειδική μνεία στο ΑΤ Συντάγματος, για την φροντίδα και την άμεση δράση τους. Αγαπητοί δημοσιογράφοι, δημοσιολόγοι και άλλοι που ενδιαφέρεστε, σας ευχαριστώ και εσάς για το ενδιαφέρον και τα λόγια σας. Και μιλώντας για δράκους, όπως μόνο εσείς ξέρετε, πτήσεις και πτώσεις, φούντες, φουνταρίσματα και τέτοια έχω να προσθέσω @vlepo_drakous. Υγ. Μην κάνετε βλακείες, μη λέτε βλακείες και μην γράφετε βλακείες. Καλή πρόοδο.» .

Δείτε επίσης