Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Τη δολοφόνησε και μετά πήγε να το σκάσει στο εξωτερικό – Ακαριαίος ο θάνατος της 35χρονης

Ο Πακιστανός που αναζητείται ως ύποπτος δεν μπόρεσε να περάσει στη Βόρεια Μακεδονία, καθώς έχει απαγορευθεί η έξοδός του από τη χώρα για υπόθεση ναρκωτικών .

Ακαριαίος ο θάνατος της 35χρονης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Γνωστός στην Ελληνική Αστυνομία είναι ο Πακιστανός σύντροφος της 35χρονος που αναζητείται από τις αρχές ως βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της στη Λάρισα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο σύντροφος της 35χρονης μαζί με κάποιους άλλους επιχείρησε πριν λίγες ημέρες να περάσει στη Βόρεια Μακεδονία. μέσω Ειδομένης. Εκεί , όμως, τον σταμάτησαν οι αρχές, καθώς είδαν ότι δεν μπορεί να βγει εκτός Ελλάδας και τον γύρισαν πίσω.

Συγκεκριμένα, οι αρχές διαπίστωσαν ότι σε βάρος του είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισής του σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο Πακιστανός είχε συλληφθεί στην Αθήνα για υπόθεση ναρκωτικών. Μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και για τον λόγο αυτό οι αρχές στην Ειδομένη δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει το ταξίδι του εκτός Ελλάδας.

Εκείνο το χρονικό διάστημα δεν είχε ακόμα αποκαλυφθεί η δολοφονία της 35χρονης - υπολογίζεται ότι έχει γίνει πριν από έξι ημέρες - και έτσι η προσπάθειά του να περάσει τα σύνορα δεν κίνησε υποψίες.

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται ο άνδρας να έχει καταφέρει να φύγει από την Ελλάδα και με τη στάση του θεωρείται ο υπ’ αριθμόν ένας ύποπτος για τη δολοφονία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την αυτοψία του διαμερίσματος και την εξέταση της σορού που έγινε παρουσία του ιατροδικαστή Λάρισας Χρήστου Κραβαρίτη διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη έφερε τραύμα στο κεφάλι και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Δείτε επίσης