Ελλάδα

Ατύχημα στο Allou fun park: Τα πρώτα λόγια της 22χρονης που υπέστη διάσειση

Το κορίτσι αναμένεται να πάρει εξιτήριο απόψε

Ατύχημα στο Allou fun park: Τα πρώτα λόγια της 22χρονης που υπέστη διάσειση
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα η 22χρονη που νοσηλεύεται ύστερα από το ατύχημα, με τον εκτροχιασμό βαγονιού, στο Allou Fun Park. Το κορίτσι που βίωσε εφιαλτικές στιγμές μιλά για πρώτη φορά μετά το σοβαρό περιστατικό που την οδήγησε στην εντατική.

«Πριν κάποιους μήνες βρισκόμουν και πάλι στο λούνα παρκ για να περάσω καλά. Θυμάμαι πολύ καλά ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο τέλος, στη δεύτερη τσουλήθρα υπήρχε φωτογραφία που σε τράβαγαν όταν έπεφτες για να την πάρεις μετά και να την κρατήσεις» είπε στην εκπομπή “Tlive”.

Η μητέρα της 22χρονης τραυματία ζητάει το κλείσιμο του λούνα πάρκ

Η μητέρα της κοπέλας πριν λίγη ώρα μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι ζητάει να κλείσει το λούνα παρκ και πρόσθεσε πως θέλει να γίνουν καλά τα παιδιά που έχουν τραυματιστεί. Παράλληλα σημείωσε πως τα παιδιά είχαν πάει για να παίξουν και όχι για να κάνουν άλλα πράγματα όπως είπαν οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ.

«Ζητάω να κλείσει το λούνα παρκ, μόνο αυτό θα με ηρεμούσε. αντί να κοιτάξουν τι κάνουν τα παιδιά αυτοί λένε ότι να ναι. Θέλω να γίνουν καλά τα παιδιά μας. Είχαν πάει για παιχνίδι και όχι για να κάνουν άλλα πράγματα όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της 22χρονης.

Δείτε επίσης