Ελλάδα

Χαμός στη δίκη Φιλιππίδη: Ο Μπιμπίλας έβγαλε στη... σέντρα τη συνήγορο υπεράσπισης - Της πέταξε λαχεία

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε μυστική συνάντηση, προκαλώντας την αντίδραση της δικηγόρου του κατηγορουμένου - Το επίμαχο γεύμα, τα λαχεία και η ένταση μες στη δικαστική αίθουσα

Χαμός στη δίκη Φιλιππίδη: Ο Μπιμπίλας έβγαλε στη... σέντρα τη συνήγορο υπεράσπισης - Της πέταξε λαχεία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η ένταση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη χτύπησε πολλές φορές «κόκκινο» την Τετάρτη κατά τη δεύτερη ημέρα της κατάθεσης του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Μάλιστα, μετά την πρώτη διακοπή, που ακολούθησε το «είσαι φίδι κολοβό» που φώναξε πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του κατηγορούμενου στον μάρτυρα, ο τελευταίος πέταξε λαχεία στη συνήγορο υπεράσπισης του ηθοποιού, με αποτέλεσμα η ακροαματική διαδικασία να διακοπεί για άλλη μία φορά.

Αυτή τη φορά η συνήγορος του κατηγορουμένου για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και ο Σπύρος Μπιμπίλας ήρθαν σε κόντρα και το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει.

Η δικηγόρος Κική Πακιρτζίδου επιχείρησε να αμφισβητήσει την αξιοπιστία του μάρτυρα και κατά πόσο είναι αμερόληπτος. Στο πλαίσιο αυτό προσκόμισε δημοσίευμα, στο οποίο, όπως είπε, αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε δηλώσει ότι σωστά ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τότε εξέφρασε την αντίθεσή του και απευθύνθηκε στη συνήγορο υπεράσπισης λέγοντας: «Θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου;». Την ίδια στιγμή έβγαλε από την τσέπη του λαχεία και σημείωσε ότι την περασμένη Παρασκευή η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη τον είχε καλέσει σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι.

«Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα», ισχυρίστηκε.

Από την πλευρά της η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη ανέφερε ότι κάλεσε τον μάρτυρα σε συνάντηση, προκειμένου να του επισημάνει ότι παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας του πελάτη της και ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Τότε ο πρόεδρος του ΣΕΗ αντέδρασε και της πέταξε τα λαχεία που του είχε αγοράσει και γύρισε να φύγει από την αίθουσα.

Έτσι, το δικαστήριο διέκοψε μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δείτε επίσης