Ελλάδα

Γρεβενά: Στη φυλακή ο 51χρονος που μαχαίρωσε ζευγάρι

«Θόλωσε το μυαλό μου από την συμπεριφορά του ζευγαριού», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του στον ανακριτή

Γρεβενά: Στη φυλακή ο 51χρονος που μαχαίρωσε ζευγάρι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στον ανακριτή Γρεβενών, ο 51χρονος καθ' ομολογία δράστης της διπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας, με θύματα έναν 73χρονο και την 45χρονη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι εκείνος τραυμάτισε με μαχαίρι στις τις 14 Σεπτεμβρίου, τον 73χρονο και την 45χρονη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμά τους στα Γρεβενά, μετά από καβγά που ξέσπασε για άγνωστο λόγο.

Από την αιματηρή επίθεση, τραυματίστηκε σοβαρά ο 73χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γρεβενών, ενώ δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο υγεία της 46χρονης.

Ο 51χρονος συνελήφθη από την αστυνομία και ο προϊστάμενος της Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γρεβενών άσκησε ποινική δίωξη κατά του συλληφθέντος για 4 πράξεις απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και κατά συρροή από δράστη που βρίσκεται σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία, οπλοχρησία και απείθεια.

Ο κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή φέρεται να παραδέχθηκε ότι μαχαίρωσε τα δύο θύματα, γιατί, όπως είπε, «θόλωσε το μυαλό μου από την συμπεριφορά του ζευγαριού».

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο ανακριτής, με τη σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Γρεβενών, έκρινε τον κατηγορούμενο προφυλακιστέο.

Δείτε επίσης