Ελλάδα

Ματίνα Παγώνη: «Η Louis Vuitton με μάρανε» - Της έκλεψαν το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα της

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ βρισκόταν στην περιοχή του Χαλανδρίου όταν διαπίστωσε πως της είχαν κλέψει το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα της

Ματίνα Παγώνη: «Η Louis Vuitton με μάρανε» - Της έκλεψαν το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Θύμα κλοπής έπεσε μέρα μεσημέρι η Ματίνα Παγώνη, στην περιοχή του Χαλανδρίου, όταν άγνωστος της έκλεψε το πορτοφόλι της μέσα από την τσάντα της.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ βρισκόταν το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9 σε σούπερ μάρκετ στο Χαλάνδρι για να κάνει τα ψώνια της. Έφτασε στο ταμείο του καταστήματος και πλήρωσε τον λογαριασμό για τα πράγματα που αγόρασε.

Λίγο αργότερα, όμως, διαπίστωσε ότι κάποιος είχε κλέψει το πορτοφόλι της μέσα από την τσάντα μάρκας Louis Vuitton που ήταν ανοιχτή, κάτι που έκανε πιο εύκολη την κλοπή.

Στο ίδιας μάρκας πορτοφόλι, η Ματίνα Παγώνη είχε την ταυτότητά της και κάρτες κι έτσι η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μόλις διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής μετέβη στο αστυνομικό τμήμα του Χαλανδρίου για να δηλώσει το περιστατικό και την απώλεια της αστυνομικής της ταυτότητας, ενώ στη συνέχεια τηλεφώνησε στις τράπεζες για να προχωρήσει και στην ακύρωση των καρτών.

Το γεγονός αυτό δεν πτόησε καθόλου την κ. Παγώνη, η οποία δεν έχασε το χιούμορ της, διατήρησε την ψυχραιμία της και είπε χαρακτηριστικά, στους δημοσιογράφους: "Η Louis Vuitton με μάρανε!".

Μάλιστα, είχε προγραμματισμένη εμφάνιση σε τηλεοπτικό κανάλι και παρά την κλοπή ήταν συνεπής στο ραντεβού της.

Η Ματίνα Παγώνη περιέγραψε το περιστατικό που της συνέβη στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega" με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη,

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης