Ελλάδα

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκαν 9 φυτείες με 327 δενδρύλλια κάνναβης - Συνελήφθη ένας Έλληνας καλλιεργητής

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου

Ρέθυμνο:Εντοπίστηκαν 9 φυτείες με δενδρύλλια κάνναβης από την ΕΛΑΣ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα επιχειρήσεις από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Μεικτά κλιμάκια μονάδων της ΕΛ.ΑΣ. του νησιού, εντόπισαν σε διάφορες περιοχές της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, 9 φυτείες με συνολικά 327 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς και είχαν φτάσει στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 2,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και στη συνέχεια κατασχέθηκαν. Επίσης, σε ποιμνιοστάσιο δίπλα σε φυτεία βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κιλό κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, ταυτοποιήθηκε ως ιδιοκτήτης - καλλιεργητής της μιας φυτείας, ένας Έλληνας που εντοπίστηκε και συνελήφθη. Στους χώρους των φυτειών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα και πειστήρια, σχετιζόμενα όλα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων προσώπων. Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Δείτε επίσης