Ελλάδα

Τρίπολη: Η μοιραία βόλτα με τo ποδήλατο για τον 15χρονο - Η σφοδρή σύγκρουση και το θανάσιμο χτύπημα

Ο άτυχος 15χρονος φαίνεται πως έπεσε με το ποδήλατό του, όταν πάτησε απότομα φρένο - Δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του παρά την τιτάνια μάχη των γιατρών

Τρίπολη: Η μοιραία βόλτα με τα ποδήλατο για τον 15χρονο - Η σφοδρή σύγκρουση και το θανάσιμο χτύπημα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η βόλτα με το ποδήλατο μιας παρέας παιδιών στην Κανδήλα Αρκαδίας κατέληξε σε τραγωδία , όταν κατά τη διάρκεια της ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, το τραγικό περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου, λίγο έξω από την Κανδήλα Αρκαδίας, στον δρόμο που οδηγεί προς Νεμέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 15χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, όταν το ποδήλατο που οδηγούσε, συγκρούστηκε, για άγνωστη ακόμα αιτία, στο 39,7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης - Λεβιδίου - Νεμέας, με άλλο ποδήλατο, το οποίο οδηγούσε 13χρονος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το ποδήλατο που οδηγούσε ο 15χρονος και είχε κατεύθυνση από Νεμέα προς Λεβίδι, συγκρούστηκε με προπορευόμενο ποδήλατο, που οδηγούσε ο 13χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 15χρονος.

Στη συνέχεια ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του.

Προανάκριση για τα αίτια της σύγκρουσης των δύο ποδηλάτων διενεργεί το τμήμα Τροχαίας της Τρίπολης.

Δείτε επίσης