Ελλάδα

«Μου τα πήραν όλα, δεν έχω ούτε ρολόι να κοιτάζω την ώρα», λέει η αστρολόγος που έπεσε θύμα άγριας ληστείας - «Ήταν διαβασμένοι»

Η γνωστή αστρολόγος «δείχνει» μέσα από το φιλικό της περιβάλλον για τους δράστες, δηλώνοντας πως ήξερα ακριβώς που ήταν το χρηματοκιβώτιο

«Μου τα πήραν όλα, δεν έχω ούτε ρολόι να κοιτάζω την ώρα», λέει η  αστρολόγος που έπεσε θύμα άγριας ληστείας - «Ήταν διαβασμένοι»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Παρακαλούσα να με σκοτώσουν, ήξερα ότι μου τα πήραν όλα. 100.000 ευρώ και κοσμήματα», δήλωσε η γνωστή αστρολόγος που έπεσε θύμα άγριας ληστείας μες στο σπίτι της. Η ίδια δηλώνει πως οι δράστες ήταν «διαβασμένοι», εκτιμώντας πως σχετίζονται με το φιλικό της περιβάλλον.

Η αστρολόγος, Βάσω Νικολαΐδου, βιώνει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της, καθώς όπως λέει, πλέον δεν έχει ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα ρολόι για να κοιτάζει την ώρα. Παράλληλα, επισημαίνει πως οι ληστές είχαν πληροφορίες, ενώ ήξεραν που έχει το χρηματοκιβώτιο, ενώ είναι βέβαιη πως ο «εγκέφαλος» της ληστείας, προέρχεται από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

Η αστρολόγος Βάσω Νικολαΐδου μίλησε για πρώτη φορά, αποκλειστικά στην κάμερα του LIVE NEWS, και συγκλόνισε με τις περιγραφές της. Δεν της έμεινε τίποτα, όπως λέει. Οι ληστές που μπήκαν στο σπίτι της στην Γλυφάδα, της τα πήραν όλα.«Δεν έχω τίποτα, δεν έχω ούτε δραχμή. Μου πήραν ακόμα και ό,τι είχα στην τσάντα μου… Ούτε ρολόι να δω την ώρα».

Καρέ καρέ η ληστεία

Η 55χρονη αστρολόγος ήταν στο σαλόνι όταν εισέβαλε στη μονοκατοικία ο ένας από τους τρεις ληστές. Η περιγραφή της προκαλεί ανατριχίλα.

«Τα δύο άτομα τα είδα. Το ένα δε φορούσε κουκούλα. Μπήκε πρώτα ο ένας, με έδεσε, με ακινητοποίησε, άνοιξε στον δεύτερο. Τον τρίτο δεν τον είδα».

Οι ληστές άρχισαν να αδειάζουν το σπίτι, όσο η 55χρονη παρέμενε ακινητοποιημένη. Της εξήγησαν πως δεν ήθελαν να της κάνουν κακό, αρκεί να κάνει ακριβώς ότι της πουν.

«Προσπάθησα να πέσω απ’ τον καναπέ, μου είπαν μη κουνηθείς».

«Είχαν πληροφορίες…»

Ο εφιάλτης έμοιαζε να μην έχει τέλος. Οι ληστές πηγαινοέρχονταν στη μεζονέτα και άδειαζαν τα πάντα.

«Ξέρανε πού είναι το χρηματοκιβώτιο, ύστερα τους είδα με τους γκασμάδες που το πήραν από το υπόγειο».

Η Βάσω Νικολαΐδου ισχυρίζεται ότι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη ληστεία προέρχεται από το στενό της περιβάλλον, καθώς, όπως περιγράφει, οι δράστες ήταν «διαβασμένοι».

«Είχαν πάρει πληροφορίες. Ήξεραν πού είναι τα πάντα. Ήξεραν πού είναι το χρηματοκιβώτιο, πού έχω τα πράγματα, πώς ανοίγει το γκαράζ».

Από την πρώτη στιγμή, ένας γείτονας, μάρτυρας κλειδί, υποστήριξε ότι όχι μόνο είδε τους ληστές, αλλά τους φωτογράφισε κιόλας.

Οι αστυνομικοί που έχουν στα χέρια τους υλικό, εξετάζουν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση, προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο.

Πηγή: LiveNews

Δείτε επίσης