Ελλάδα

Σοκ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Νοσηλεύτρια έπαθε ηλεκτροπληξία ακουμπώντας σε γυμνά καλώδια - Παρέμβαση Πλεύρη

Το περιστατικό συνέβη σε θάλαμο Covid που πριν λειτουργούσε ως αποθήκη - Σοκάρουν οι εικόνες από τα γυμνά καλώδια - Γιατροί και τεχνικοί είχαν ενημερώσει τη διοίκηση

Σοκ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Νοσηλεύτρια έπαθε ηλεκτροπληξία ακουμπώντας σε γυμνά καλώδια - Παρέμβαση Πλεύρη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το υπουργείο Υγείας αντέδρασε άμεσα μετά το περιστατικό με την νοσηλεύτρια που έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ δούλευε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Όπως λένε οι πληροφορίες, η γυναίκα, ηλικίας 25 ετών μπήκε σε θάλαμο covid του νοσοκομείου όπου νοσηλεύονταν 11 ασθενείς, προκειμένου να τοποθετήσει ορό σε έναν εξ αυτών.

Η 25χρονη χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα, ακουμπώντας στα γυμνά καλώδια καθώς ο θάλαμος είναι σε πολύ κακή κατάσταση, με καλώδια γυμνά εκτεθειμένα.

Η παρέμβαση του υπουργείου Υγείας

Μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα υπήρξε κινητοποίηση για την επιδιόρθωση των βλαβών και άμεση παρέμβαση από το υπουργείο.

Μάλιστα, οι γιατροί και οι τεχνικοί είχαν ενημερώσει τον διοικητή για την κατάσταση και είχαν ζητήσει να μην λειτουργεί ο χώρος, καθώς πριν ήταν αποθήκη, ωστόσο δεν έγινε καμία απολύτως κίνηση από την πλευρά του νοσοκομείου, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Εξιτήριο έλαβε η 25χρονη νοσηλεύτρια

Η γυναίκα, που το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε το σώμα της, νοσηλεύτηκε στην καρδιολογική κλινική.

Η υγεία της δεν κινδυνεύει ωστόσο η γιατρός που την εξέτασε αναφέρθηκε σε καρδιολογικές αρρυθμίες μετά το περιστατικό, χαρακτηριστικό σύμπτωμα της ηλεκτροπληξίας.

Τελικά, η νεαρή γυναίκα πήρε εξιτήριο μετά την 48ωρη παρακολούθησή της απ΄ τους γιατρούς.

Δείτε επίσης