Ελλάδα

Ευρυτανία: Θρίλερ με την εξαφάνιση 48χρονης Η ανάρτηση στο Facebook και το σημείωμα στο αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο της 48χρονης εντοπίστηκε στη γέφυρα κλειδωμένο και μέσα είχε αφήσει το κινητό της. Πληροφορίες λένε ότι βρέθηκαν παπούτσια και ένα σημείωμα

Ευρυτανία: Θρίλερ με την εξαφάνιση 48χρονης  Η ανάρτηση στο Facebook και το σημείωμα στο αυτοκίνητο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr
Θρίλερ, Εξαφάνιση, Γέφυρα Ταρτάνας, Ευρυτανία, Θύμα Ενδοοικογενειακής Βίας, Αυτοκίνητο, Κινητο, Παπούτσια, Σημείωμα,

Το θρίλερ της εξαφάνισης της 48χρονης στη γέφυρα της Ταρτάνας στην Ευρυτανία συνεχίζδεται με νέες σγκλονιστικές πληροφορίες να έρχονται στο φως γύρω από τη ζωή της.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η 48χρονη που είναι από τη Λαμία, αλλά είναι παντρεμένη κι εργάζεται στο Καρπενήσι, φέρεται να είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Η τελευταία ανάρτηση της 48χρονης στο Facebook

Πληροφορίες θέλουν να είχε εκδηλώσει την πρόθεσή της να κάνει κακό στον εαυτό της μέσω Facebook και αυτό κινητοποίησε κάποιους φίλους, που ενημέρωσαν τον άνδρα της και αυτός με τη σειρά του την αστυνομία.

Το αυτοκίνητο της 48χρονης εντοπίστηκε στη γέφυρα κλειδωμένο και μέσα είχε αφήσει το κινητό της.

Επίσης το ρεπορτάζ θέλει μέσα σε αυτό να έχουν βρεθεί κάποια παπούτσια και ένα σημείωμα το οποίο όμως φαίνεται ότι είναι βιαστικά γραμμένο και ασυνάρτητο.

Στις έρευνες συμμετέχει η ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ με έξι άτομα και διασωστική λέμβο και επικεφαλής τον Διοικητή Χρήστο Πλουμάκη και ακόμη έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα από τις διπλανές υπηρεσίες, στελέχη του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων και του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος και της Αστυνομίας.

Οι πρώτες αναζητήσεις απέβησαν άκαρπες τόσο εντός της λίμνης, όσο και στη γύρω περιοχή.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ θα επιχειρήσουν και πάλι εντός της τεχνητής λίμνης.

Δείτε επίσης