Ελλάδα

Κρήτη: Ετοιμαζόταν να πάει σε κηδεία και ξεψύχησε μπροστά στα παιδιά του - Θρήνος για τον 36χρονο λαουτιέρη

Εκτιμάται πως υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέρρευσε

Κρήτη: Ετοιμαζόταν να πάει σε κηδεία και ξεψύχησε μπροστά στα παιδιά του - Θρήνος για τον 36χρονο λαουτιέρη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Θρήνος στην τοπική κοινωνία στις Γωνιές Μαλεβιζίου της Κρήτης μετά τον θάνατο του λαουτιέρη Αποστόλη Φραγκιαδάκη που «έσβησε» ξαφνικά.

Ο 36χρονος πατέρας από τις Γωνιές Μαλεβιζίου, έπεσε νεκρός όπως έγραψε το Cretalive, το μεσημέρι της Πέμπτης, μπροστά στα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του.

Πιθανολογείται πως υπέστη ανακοπή καρδιάς. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο άτυχος λαουτιέρης ετοιμαζόταν να πάει σε κηδεία όταν κατέρρευσε. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως, οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αναμένεται να τον οδηγήσουν σήμερα οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του θα γίνει στις 16.00 στη γενέτειρά του, τις Γωνιές Μαλεβιζίου.

Αποστόλης Φραγκιαδάκης

Ψήφισμα εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γωνιών Μαλεβιζίου

Μετά το θάνατο του 36χρονου λαουτιέρη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γωνιών Μαλεβιζίου, στον οποίο ο Αποστόλης Φραγκιαδάκης ήταν γραμματέας, εξέδωσε σχετικό ψήφισμα, στο οποίο μεταξύ άλλων εκφράζει βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, γνωστοποιώντας ότι λόγω πένθους αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Το ψήφισμα αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γωνιών Μαλεβιζίου,σήμερα 23 Σεπτεμβρίου,ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00 π.μ. συνεδρίασε έκτακτα,μετά την είδηση του αδόκητου θανάτου του κ.Αποστόλη Φραγκιαδάκη,εν ενεργεία γραμματέα του συλλόγου ,εκφράζοντας την βαθύτατη θλίψη για την απώλεια ενός μάχιμου στελέχους του, εξαιρετικού ανθρώπου,με ευγένεια, ήθος και ειλικρίνεια. Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:

1) Να εκφράσει τα βαθιά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2) Να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο σύσσωμο στην τελετή της κηδείας του.
3) Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του στη μνήμη του εκλιπόντος.
3) Να ανασταλούν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου.
5) Να κατατεθούν 500 € για την οικογένεια του εκλιπόντος.

Δείτε επίσης