Ελλάδα

Κεραμεικός: Θρίλερ με το θάνατο του 50χρονου - Τι λένε οι γιατροί, τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

Οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να λύσουν τον.... γρίφο για τις συνθήκες θανάτου

Κεραμεικός: Θρίλερ με το θάνατο του 50χρονου - Τι λένε οι γιατροί, τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πέπλο πυκνού μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου, ο οποίος τα ξημερώματα εντοπίστηκε νεκρός στον Κεραμεικό.

Συγκεκριμένα, αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο 50χρονος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και τον είχαν βρει αναίσθητο στην άκρη του δρόμου.

Μάλιστα, γινόταν λόγος για την ύπαρξη ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς ότι παρακολούθησε από μακριά μια μηχανή που είχε πλησιάσει τον άνδρα και στη συνέχεια εκείνος έπεσε στο έδαφος.

Ωστόσο στην πορεία των ερευνών η υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται. Κατ' αρχήν οι γιατροί από το Νοσοκομείο Γενηματάς, όπου μεταφέρθηκε ο 50χρονος, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρχει καν ξυλοδαρμός.

Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται πως η αιτία του θανάτου του ενδεχομένως να ήταν η ανακοπή καρδιάς. Όσο για τις μελανιές που φέρει στο σώμα του, πιθανόν, τελικά να οφείλονται στην ανακοπή και όχι σε χτυπήματα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο είδαν ότι ο 50χρονος είχε σπασμένη οδοντοστοιχία και η εικασία ήταν ότι του έριξαν μπουνιά στο πρόσωπο.

Οι διωκτικές αρχές τώρα αναμένουν τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του 50χρονου, προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση. Παράλληλα, διερευνούν σχολαστικά και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, όπου βρίσκονται πολλά νυχτερινά μαγαζιά με συστήματα ασφαλείας, προκειμένου να βρουν τη λύση του μυστηρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 50χρονος Κ.Λ., είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό και το τελευταίο διάστημα το είχε ρίξει στο ποτό

Ο άνδρας φέρεται να επισκεπτόταν με μεγάλη συχνότητα τα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής, όπου όπως σημειώνουν όσοι τον είχαν δει, έπινε αρκετά και μεθούσε. Τα προσωπικά του προβλήματα μάλλον τον είχαν καταβάλλει με αποτέλεσμα να ζητήσει παρηγοριά στο ποτό.

Δείτε επίσης