Ελλάδα

Χαλκίδα: Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου - Δάγκωσε και προσπάθησε να πνίξει κατοικίδιο

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πλατεία Αγοράς στην Χαλκίδα. Οι περαστικοί κατάφεραν μετά από ώρα να σώσουν το κατοικίδιο και την ιδιοκτήτριά του από τον μανιασμένο σκύλο

Χαλκίδα: Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου - Δάγκωσε και προσπάθησε να πνίξει κατοικίδιο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αναστάτωση επικράτησε στην πλατεία Αγοράς στην Χαλκίδα όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος επιτέθηκε σε κατοικίδιο Ο αδέσποτος σκύλος, μάλιστα, δάγκωσε το κατοικίδιο στον λαιμό, προσπαθώντας να το πνίξει.

Η ιδιοκτήτρια σοκαρισμένη προσπαθούσε να απεγκλωβίσει το κατοικίδιο της και οι περαστικοί έσπευσαν να απομακρύνουν τον μανιασμένο σκύλο.

Όπως μεταδίδει το eviathema.gr, οι περαστικοί κατάφεραν μετά από ώρα να το απομακρύνουν το σκυλί στην Χαλκίδα, αλλά ένας δεύτερος γύρος ξεκίνησε, όταν ο σκύλος ξαναπλησίασε και επιτέθηκε πάλι στην γυναίκα με τον σκύλο της, όταν προσπάθησε να μπει μέσα στο αυτοκίνητό της.

Οι παρευρισκόμενοι πάλι προσπάθησαν να απομακρύνουν τον αδέσποτο σκύλο και τελικά η γυναίκα κατάφερε να φύγει από το σημείο.

Την ίδια ώρα αρκετοί είναι οι χρήστες στα Social Media, από την Χαλκίδα, οι οποίοι σε αναρτήσεις τους αναφέρουν ότι ο εν λόγω σκύλος είχε εντοπιστεί σε σημεία της Χαλκίδας, να περιφέρεται ενώ μάλιστα φορούσε και περιλαίμιο.

Δείτε επίσης