Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου: Γνωστός επιχειρηματίας από την Πάτρα ο ένας από τους νεκρούς

Είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παραλίας - Βίντεο και εικόνες σοκ από το δυστύχημα - Όλο το χρονικό

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου: Γνωστός επιχειρηματίας από την Πάτρα ο ένας από τους νεκρούς
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Γνωστός στην περιοχή της Πάτρας από την πολυετή ενασχόλησή του με τον χώρο της εστίασης ενώ είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παραλίας, ο ένας από τα δύο θύματα του τροχαίου.

Σοκ έχει προκαλέσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα αλλά και στην περιοχή Παραλία η είδηση πως ο ένας εκ των δύο νεκρών στο τροχαίο δυστύχημα στην αρχαία Κόρινθο είναι γνωστός επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο 69χρονος, γνωστός από την πολυετή ενασχόλησή του με τον χώρο της εστίασης ενώ είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παραλίας, ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 89ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο και πολύ γρήγορα έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα, αλλά δυστυχώς ήταν αργά, για δύο άτομα. Ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 82ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου, και ο οδηγός του έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες. Εν συνεχεία, οδηγός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητα του, για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου οχήματος να «καρφωθεί» στο δεύτερο όχημα. Δυστυχώς, ο οδηγός του τρίτου οχήματος βρήκε ακαριαίο θάνατο, μαζί με ακόμα ένα άτομο που βρισκόταν στο δεύτερο όχημα.

Θανατηφορο τροχαίοΘανατηφόρο τροχαίοΘανατηφόρο τροχαίοΘανατηφόρο τροχαίοΘανατηφόρο τροχαίοΘανατηφόρο τροχαίο

Δείτε επίσης