Ελλάδα

Λαμία: Άγρια επίθεση δεσποζόμενου σκύλου σε 35χρονη – Νοσηλεύεται με κάταγμα στο δεξί χέρι της

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, που δεν φορούσε φίμωτρο, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου - Η γυναίκα δεν πιστεύει ότι σώθηκε από τα δόντια του αγριεμένου ζώου

Λαμία: Άγρια επίθεση δεσποζόμενου σκύλου σε 35χρονη – Νοσηλεύεται με κάταγμα στο δεξί χέρι της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία 35χρονη γυναίκα στη Λαμία, η οποία προχωρούσε στο δρόμο και ενώ είχε φτάσει έξω από τη δουλειά της δέχθηκε άγρια επίθεση σκύλου.

Ο μεγαλόσωμος σκύλος της επιτέθηκε ξαφνικά, την άρπαξε από το δεξί χέρι και την πέταξε κάτω. Η γυναίκα υπέστη κάταγμα από αυτή την πτώση και ο σκύλος σύμφωνα με πληροφορίες δεν την άφηνε.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου τραβούσε τον σκύλο από το λουρί στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει την γυναίκα, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο σκύλος δεν φορούσε φίμωτρο.

Στη συνέχεια επενέβησαν περαστικοί, και κάποιοι εξ αυτών κάλεσαν την αστυνομία. Μάλιστα, ένας οδηγός με ένα ρόπαλο κατάφερε να ανοίξει τα σαγόνια του σκύλου και να απεγκλωβίσει την 35χρονη.

Ο ιδιοκτήτης του ζώου συνελήφθη μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας και η γυναίκα νοσηλεύεται με κάταγμα το δεξί χέρι της.

«Ένας θεός ξέρει πως γλύτωσα»

Το θύμα της επίθεσης από τον δεσποζόμενο σκύλο έδωσε συνέντευξη στο LamiaFM1.gr και δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει πως γλύτωσε από τα δόντια του αγριεμένους ζώου, το οποίο δεν κατάφερε να το σταματήσει ούτε ο ιδιοκτήτης του, ούτε οι φωνές της, αλλά ούτε και περαστικοί που έσπευσαν να βοηθήσουν.

«Μου επιτέθηκε, με άρπαξε στα δόντια του και με χτυπούσε στο πεζοδρόμιο. Ένας θεός ξέρει πως γλυτωσα τα δόντια του και βρέθηκα στο νοσοκομείο με δαγκωματιές, σπασμένο χέρι και σπασμένο κινητό τηλέφωνο».

Δείτε επίσης