Ελλάδα

Ένοπλη ληστεία - θρίλερ σε εστιατόριο στο Σύνταγμα: Εφιαλτικές στιγμές για τον Ιάπωνα επιχειρηματία

Τον ακινητοποίησαν με όπλο, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και του πήραν τις εισπράξεις

Ένοπλη ληστεία - θρίλερ σε εστιατόριο στο Σύνταγμα: Εφιαλτικές στιγμές για τον Ιάπωνα επιχειρηματία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων κακοποιών έζησε μέσα στο κατάστημά του στο κέντρο της Αθήνας, Ιάπωνας επιχειρηματίας.

Οι δύο ληστές, σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, απείλησαν με όπλο τον 50χρονο αλλοδαπό και του άρπαξαν όλα του τα χρήματα. Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε γνωστό εστιατόριο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στην οδό Νίκης στην περιοχή του Συντάγματος.

Το θύμα δέχτηκε την επίθεση όταν κατέβαζε τα ρολά του εστιατορίου. Οι δύο δράστες με την απειλή πιστολιού τον ανάγκασαν να ανοίξει τα ρολά και τον έσπρωξαν στο εσωτερικό του μαγαζιού. Ο ένας που κρατούσε το όπλο τον χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο και του ζήτησε τις εισπράξεις. Ο 50χρονος του είπε πως τα χρήματα τα έχει στο τσαντάκι μέσης στην μπαγκαζιέρα της μοτοσυκλέτας του. Ο δράστης τον τράβηξε με δύναμη από το χέρι και τον ανάγκασε να ξεκλειδώσει την μπαγκαζιέρα. Άνοιξε το τσαντάκι και άρπαξε 1.300 ευρώ και επέστρεψε με τον ιδιοκτήτη στο κατάστημα. Ερεύνησαν τα συρτάρια και την ταμειακή μηχανή βρήκαν άλλα 200 ευρώ τα πήραν και στη συνέχεια οδήγησαν τον 50χρονο στην κουζίνα και του ζήτησαν να παραμείνει ακίνητος για 10 λεπτά στο χώρο και να μην ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ο Ιάπωνας εστιάτορας φοβήθηκε και παρέμεινε στην κουζίνα για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, ενημέρωσε την Άμεση Δράση για την ένοπλη ληστεία. Στην οδό Νίκης έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ αναζήτησαν τους δράστες σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που τους έδωσε το θύμα, αλλά δεν τους εντόπισαν. Η Ασφάλεια Ακροπόλεως έχει αναλάβει την έρευνα για την ένοπλη ληστεία.

Δείτε επίσης