Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Σε μια στιγμή απελπισίας κατέστρεψε τη ζωή του και τη ζωή του παιδιού του»

Όσα δήλωσε φίλος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Σε μια στιγμή απελπισίας κατέστρεψε τη ζωή του και τη ζωή του παιδιού του»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο γυναικοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην ασχολούνται μαζί του και σύμφωνα με τον δικηγόρο του, το έκανε «για την προστασία της οικογένειας».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πιλότος είναι αποκομμένος από τους φίλους του και κανείς εκτός από τους γονείς του, δεν τον επισκέπτονται στη φυλακή.
Αυτό προκύπτει από τη νέα συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ένας πρώην πια φίλος του πιλότου.

Ενας άνθρωπος με τον οποίο έπαιζαν μπάλα μαζί και γνωρίζονταν αρκετά καλά. «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατέστρεψε τη ζωή του και τη ζωή του παιδιού του», τόνισε ο πρώην φίλος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σημείωσε για τη γνωριμία τους

: «Γνωριζόμασταν από κοινό φίλο, παιδικό τότε δικό μου, και ήταν και φίλος του Μπάμπη. Παίζαμε και μπάλα μαζί ένα διάστημα. Ηταν ένα πολύ καλό παιδί. Ηταν ευγενέστατος και δεν ήταν αντιδραστικός σε κάτι ή οξύθυμος», είπε για το παρελθόν.

Τι έκανε, όμως, όταν έμαθε για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά: «Οταν έμαθα για τη δολοφονία, έπεσα από τα σύννεφα. Τον διέγραψα από τα πάντα. Απορώ πώς ακόμη και σήμερα αυτός ο άνθρωπος έφτασε να κάνει κάτι τέτοιο.

Σε μια στιγμή απελπισίας κατέστρεψε τη ζωή του, του παιδιού του και του ανθρώπου του. Κατέστρεψε τα πάντα. Με αυτό που έκανε, δεν υπάρχει περιθώριο να τον συγχωρήσεις. Κατάφερε και γκρέμισε τα πάντα. Κατέστρεψε τη ζωή του παιδιού του και δολοφόνησε τη γυναίκα του. Κατέστρεψε την οικογένειά του, τα πάντα».

Δείτε επίσης