Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ετοιμάζει «αντεπίθεση» με ονόματα και στοιχεία για δημοσιογράφους και δικηγόρους που έκαναν «παράνομες πράξεις»

Νέα «βόμβα» για το παρασκήνιο του θρίλερ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ετοιμάζει «αντεπίθεση» με ονόματα και στοιχεία για δημοσιογράφους και δικηγόρους που έκαναν «παράνομες πράξεις»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο. Στη συγκλονιστική αυτή υπόθεση εκτός από τις δικαστικές εξελίξεις που αναμένονται με ενδιαφέρον υπήρχαν από την πρώτη στιγμή και οι παρασκηνιακές πτυχές.

Στο παρασκήνιο, λοιπόν, των αναμενόμενων δικαστικών εξελίξεων, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η αδελφή της Δήμητρα και η μητέρα της Ελένη φέρονται να ετοιμάζουν δημόσια επιστολή «καταγγελία» εναντίον συγκεκριμένων δημοσιογράφων.

Αυτό, τουλάχιστον, αποκάλυψε σήμερα, Τρίτη ο Γιώργος Λιάγκας από «Το Πρωινό». Όπως υποστήριξε ο δημοσιογράφος, η οικογένεια «ετοιμάζει αντεπίθεση» και δεν αποκλείεται να κατηγορήσει δημοσιογράφους και δικηγόρους για «παράνομες πράξεις».

«Ο κ. Κούγιας έχει προαναγγείλει πως για την ουσία της υπόθεσης δεν θα μιλά στις τηλεοπτικές κάμερες και δεν το κάνει. Απλά μιλάει για τα γύρω γύρω και όταν υπάρχει όχληση για την ουσία της υπόθεσης βγάζει Δελτία Τύπου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ανέφερε πως η οικογένεια Πισπιρίγκου ετοιμάζει αντεπίθεση.

«Πρώτη φορά μετά από καιρό θα ακούσουμε τις τρεις κυρίες ενωμένες να μιλούν δημόσια. Όχι μέσω καμερών. Γράφεται μία εκτενέστατη ανακοίνωση που θα έχει την υπογραφή ή μόνο της Ρούλας ή και των τριών. Σε αυτή την επιστολή θα κατονομάζουν δημοσιογράφους και δικηγόρους για συγκεκριμένες πράξεις με λάθη, νόμιμες ή παράνομες. Θα κατηγορήσουν δικηγόρους και δημοσιογράφους για παράνομες πράξεις. Θα πουν οι τρεις κυρίες ότι ο τάδε δημοσιογράφος, ο τάδε δικηγόρος έκαναν αυτά και αυτά, πήραν λεφτά και δεν τα έδωσαν. Ετοιμάζεται αντεπίθεση με ονόματα και στοιχεία για συγκεκριμένες, πιθανώς και παράνομες καταστάσεις».

Αποσφραγίστηκε το σπίτι

Στο μεταξύ το πρωί της Τρίτης (27/9) αποσφραγίστηκε το οίκημα όπου διέμενε η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη και η Ευγενία Κούτρα, στην οδό Μπιζανίου, στην Πάτρα.

Το σπίτι άνοιξε παρουσία συμβολαιογράφου, δικηγόρων και συγγενών της εκλιπούσας σπιτονοικοκυράς. Επίσης έγινε καταγραφή των αντικειμένων που υπήρχαν στο οίκημα.

Δείτε επίσης