Ελλάδα

Ζωγράφου: Ο 30χρονος είχε απαγάγει ανήλικο γιο δημοσιογράφου - Έστειλε την «ομάδα» του να ληστέψουν τον πατέρα του

Σοκαριστικά στοιχεία για την δράση του 30χρονου κακοποιού, «εγκέφαλου» της μίας εκ των συμμοριών στη φοιτητική εστία - Η απαγωγή το Μάιο του 2019 και ο εφιάλτης γιου και πατέρα

Ζωγράφου: Ο 30χρονος είχε απαγάγει ανήλικο γιο δημοσιογράφου - Έστειλε την «ομάδα» του να ληστέψουν τον πατέρα του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Βίος και πολιτεία είναι η ζωή των μελών των συμμοριών που δρούσαν στην Καλλιτεχνούπολη, με το κατηγορητήριο να είναι πολύ βαρύ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι κακοποιοί είχαν μετατρέψει σε στρατηγείο τα δωμάτια ων φοιτητικών εστιών και εκεί οργάνωναν όλα τους τα σχέδια.

Το κεντρικό πρόσωπο των συμμοριών είναι ο 30χρονος «Έσκο», ο οποίος νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από μία ανθυπαστυνόμο επειδή, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, επιχείρησε να της επιτεθεί με αιχμηρό αντικείμενο. Ο κακοποιός κατηγορείται οτι έκανε και την απαγωγή ενός ανήλικου παιδιού και γιου δημοσιογράφου τον Μάιο του 2019.

Ο 30χρονος μάλιστα τότε έκρυψε τον ανήλικο μέσα στις φοιτητικές εστίες μέχρι εκείνος και η ομάδα του να «μπουκάρουν» στο σπίτι στο Παγκράτι και να ληστέψουν τον πατέρα του.

Η συγκεκριμένη απαγωγή είχε γίνει τον Μάιο του 2019 όταν οι κακοποιοί της Πολυτεχνειούπολης άρπαξαν τον 17χρονο στην περιοχή του Ζωγράφου. Αφού του πήραν χρήματα και οτιδήποτε είχε πάνω του, στη συνέχεια μέσω της ταυτότητας είδαν τη διεύθυνση του σπιτιού του.

Η απαγωγή ανηλίκου και γιου δημοσιογράφου
Έχοντας στην κατοχή τους τα κλειδιά του διαμερίσματος μπήκαν ανενόχλητοι σε αυτό. Εκείνη τη στιγμή στο σπίτι βρίσκονταν οι γονείς του 17χρονου και ο μικρότερος κατά δύο έτη αδερφός του.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές με τον πατερά και δημοσιογράφο να δίνει μάχη με τους ληστές. Αργότερα μάλιστα αποκαλύφθηκε πως ο δημοσιογράφος τραυματίστηκε σε πολλά σημεία του σώματος του, αλλά ελαφριά.

Δείτε επίσης