Ελλάδα

Βίντεο: Οι κακοποιοί της Πολυτεχνειούπολης με κουκούλες και όπλα ληστεύουν κατάστημα σε 22''

Χτυπούν τον ιδιοκτήτη, αρπάζουν τα λεφτά από το Ταμείο και γίνονται καπνός μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Βίντεο: Οι κακοποιοί της Πολυτεχνειούπολης με κουκούλες και όπλα ληστεύουν κατάστημα σε 22''
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ταχύτατοι, και ταυτόχρονα προσεκτικοί, οπλισμένοι σαν αστακοί και πολύ βίαιοι είναι οι κακοποιοί που είχαν ενταχθεί στις συμμορίες οι οποίες είχαν μετατρέψει σε άντρο τους τη φοιτητική εστία στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου.

Τα χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν κατά τις παράνομες δραστηριότητές τους είναι εμφανή από το βίντεο που παρουσίασε το OPEN.

Στο βιντεοσκοπημένο υλικό φαίνονται δύο μέλη της συμμορίας να μπαίνουν οπλισμένα και με κουκούλες μέσα σε κατάστημα. Οι κακοποιοί απειλούν και χτυπούν τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια παίρνουν τα χρήματα από το ταμείο. Μέσα σε 22 δευτερόλεπτα έχουν ολοκληρώσει την δράση τους και γίνονται καπνός.

Υπενθυμίζεται ότι οι 23 από τους συνολικά 32 συλληφθέντες στην Πολυτεχνειούπολη αντιμετωπίζουν βαρύ κατηγορητήριο, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος τους η Εισαγγελια Πρωτοδικών Αθήνας.

Ανάμεσα στα αδικήματα για τα οποία πλέον κατηγορούνται οι 23 συλληφθέντες, κατά περίσταση, είναι: Εγκληματική οργάνωση (Συμμορία), διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, ληστεία, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση κατά της αρχής, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων (πλημμεληματική και κακουργηματική).

Δείτε επίσης