Ελλάδα

Σοκ στην Αμαλιάδα: Αγοράκι 8 μηνών κατάπιε μπαλάκι - Έντρομη η μητέρα ζητούσε βοήθεια στο δρόμο

Η μητέρα βγήκε στο δρόμο φωνάζοντας για βοήθεια, όταν αντιλήφθηκε ότι το αγοράκι της πάνω στο παιχνίδι του κατάπιε το μπαλάκι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανασάνει

Θρίλερ στην Αμαλιάδα: Αγοράκι 8 μηνών κατάπιε μπαλάκι - Έντρομη η μητέρα ζητούσε βοήθεια στο δρόμο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα αγοράκι μόλις 8 μηνών κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του το βράδυ της Τετάρτης από ένα μπαλάκι. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκειά του παιχνιδιού του στο σπίτι του στην Αμαλιάδα, έβαλε το μπαλάκι στο στόμα του, με συνέπεια να μην μπορεί να ανασάνει.

Γείτονες της οικογένειας του μωρού άκουσαν λίγο μετά τις 07:30 το βράδυ της φωνές της έντρομης μητέρας, η οποία είχε βγει στο δρόμο και καλούσε σε βοήθεια, κρατώντας στην αγκαλά της το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», γείτονας τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και άμεσα η παιδίατρος και το προσωπικό της Νοσηλευτικής Μονάδας, ξεκίνησαν την προσπάθεια να βγάλουν από το στόμα του παιδιού το μπαλάκι και μάλιστα το συντομότερο δυνατό για να καταφέρει να ανασάνει και να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Αφού κατάφεραν και έβγαλαν το μπαλάκι από το στόμα του παιδιού, συνεχίστηκε η προσπάθεια για πλήρη επανάκτηση των αισθήσεών του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε το ενδεχόμενο να διασωληνωθεί, κάτι που απεφεύχθη.

Το παιδί, τελικά, κατάφερε να συνέλθει και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, συνοδεία περιπολικού και μηχανών της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Δείτε επίσης