Ελλάδα

Ανατροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Ευρυδίκης: Ξεκινούν οι καταθέσεις, φέρνουν γραφολόγο για το σημείωμα

Μία εβδομάδα μετά κανένα ίχνος της 48χρονης στο βυθό - Εξετάζεται τώρα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας - Ψάχνουν για απαντήσεις στο φιλικό - συγγενικό περιβάλλον - Έγραψε η ίδια το σημείωμα;

Ανατροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Ευρυδίκης: Ξεκινούν οι καταθέσεις, φέρνουν γραφολόγο για το σημείωμα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης, η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την περασμένη εβδομάδα. Επί μια εβδομάδα, ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά drone σαρώνουν τη λίμνη της Τατάρνας, φτάνοντας ακόμα και 90 μέτρα στο βάθος της λίμνης, δεν έχουν εντοπίσει τίποτα,

Σημειώνεται πως από την ημέρα που εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της και τα προσωπικά της αντικείμενα στη γέφυρα, οι υποψίες όλων στράφηκαν στη λίμνη. Το ιδιόχειρο σημείωμα, άλλωστε, που φέρεται να άφησε ενίσχυε το σενάριο περί αυτοκτονίας.

Από το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, οι Αρχές έχουν αρχίσει να στρέφουν τις έρευνες τους σε άλλα σενάρια, ενώ την υπόθεση θα αναλάβει το Ανθρωποκτονιών.

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι εάν η γυναίκα έπεσε εκεί ή αλλού, εάν το σημείωμα που άφησε είναι δικό της, εάν δηλαδή, είναι ο δικός της γραφικός χαρακτήρας. Σύμφωνα με πληροφορίες το σημείωμα θα εξεταστεί από γραφολόγο για να διαπιστωθεί αν ο γραφικός χαρακτήρας.

Επιπλέον, η έρευνα έχει ξεκινήσει κλιμακωτά, και έχουν επιστρατευθεί 4 έμπειροι κυνηγοί και 2 οδηγοί που θα βοηθήσουν στις έρευνες, καθώς γνωρίζουν καλά την περιοχή.

Ανατροπή στο θρίλερ
Υπό αυτό το πρίσμα, οι Αρχές αρχίζουν και αποκλείουν την εκδοχή η Ευρυδίκη να έπεσε στη λίμνη.

Ήδη έχουν ξεκινήσουν να παίρνουν καταθέσεις από το περιβάλλον της 48χρονης, ενώ αναμένεται να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της.

Τέλος, σήμερα θα πέσουν ξανά στη λίμνη ομάδες εθελοντών ώστε να αποκλείσουν σίγουρα το ενδεχόμενο να βρίσκεται εκεί η σορός της.

Δείτε επίσης