Ελλάδα

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: Τι όπλισε το χέρι του δολοφόνου - Σκότωσε εν ψυχρώ γυναίκα και παιδί

Ο 56χρονος παρέσυρε την πρώην σύζυγό του και το μόλις ενός έτους μωρού τους στο μαντρί του, γράφοντας τον επίλογο μίας αδιανόητης οικογενειακής τραγωδίας

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: Τι όπλισε το χέρι του δολοφόνου - Σκότωσε εν ψυχρώ γυναίκα και παιδί
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία μιας 31χρονης μητέρας και του ενός έτους παιδιού της, από το χέρι του εν διαστάσει συντρόφου της, ο οποίος δεν δίστασε να σκοτώσει το παιδί και την πρώην γυναίκα του, ενώ στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή γυναίκα, η οποία κατοικούσε στο σπίτι της μητέρας της στην Καβάλα, βρήκε φρικτό θάνατο, ενώ νωρίτερα είχε δει το παιδί της να πεθαίνει από από μία κοντόκανη καραμπίνα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κτηνοτρόφος φοβόταν πως η εν διαστάσει σύντροφός του θα πάρει το παιδί και θα φύγει για το μέρος που διέμενε πριν τη γνωρίσει, τη Γερμανία.

Σημειώνεται πως η άτυχη μητέρα είχε κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού τους, στις δικαστικές αίθουσες, γεγονός που ο κτηνοτρόφος φαίνεται πως δεν μπορούσε να αποδεχτεί.

Τελικά, ο 56χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της γυναίκας, αλλά και του βρέφους τους, ενώ στη συνέχεια έστρεψε τη καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Έγκλημα στην Καβάλα

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, ο κτηνοτρόφος πήγε στο σπίτι της μητέρας της εν διαστάσει συζύγου του και χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο την έπεισε, την έβαλε στο αυτοκίνητο μαζί με το μωρό και τους οδήγησε στο μαντρί του, έξω από το χωριό Λεκάνη Καβάλας.

Εκεί πρώτα πυροβόλησε εν ψυχρώ με μονόκανο το βρέφος και στη συνέχεια την 32χρονη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η 32χρονη ήταν η δεύτερη σύζυγός του και αφότου χώρισαν, είχαν μεγάλη κόντρα για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Δείτε επίσης