Ελλάδα

Ζωγράφου: Η αλβανική μαφία πίσω και από την αιματηρή ληστεία άστεγου τον Μάιο- Το ρεπορτάζ είχε αναδείξει αποκλειστικά το Vradini.gr

Οι σκληροί κακοποιοί πέρασαν τον 42χρονο άστεγο για αστυνομικό της Ασφάλειας, τον ξυλοφόρτωσαν και τον λήστεψαν - Τους... πρόδωσε όμως το μπουφάν - Πως το θύμα βοήθησε στην ταυτοποίησή τους

Ζωγράφου: Η αλβανική μαφία πίσω και από την αιματηρή ληστεία άστεγου τον Ιούνιο - Το ρεπορτάζ είχε αναδείξει αποκλειστικά το Vradini.gr
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε ρεπορτάζ που έφερε αποκλειστικά στη δημοσιότητα το vradini.gr στις 3 Ιουνίου, εμπλέκονται τα μέλη της Αλβανικής μαφίας που είχαν ως ορμητήριο αλλά και καταφύγιο την παλιά φοιτητική εστία στην Πολυτεχνειούπολη.

Αφορούσε την αιματηρή ληστεία σε βάρος 42χρονου άστεγου, τον οποίο πέρασαν για αστυνομικό της Ασφάλειας και του άρπαξαν το σακίδιο πλάτης.

Το θύμα πάνω στην πάλη, απέσπασε το μπουφάν ενός από εκ των δραστών και βοήθησε τις αρχές να ταυτοποιήσουν τον νεαρό Αλβανό ληστή, καθώς ήταν σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα.

ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Την 07:00΄ ώρα της 21-05-2022, δέκα -10- μέλη της συμμορίας προσέγγισαν τον

Κ.Ν. του Παναγιώτη και της Βασιλικής, γεν. 07/10/1980 στο Μοσχάτο ,

εντός της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου Αττικής και με τη χρήση σωματικής βίας του

αφαίρεσαν το σακίδιο πλάτης, το οποίο μεταξύ άλλων περιείχε έναν -1- φορητό υπολογιστή

LAPTOP μάρκας HP και το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα ευρώ -150€-, αποχώρησαν

από το σημείο.

«ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ…..;»

Όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών προσέγγιζαν φοιτητές ή άτομα που κινούνταν στον χώρο της Πολυτεχνειούπολης και τους ρωτούσαν αν είναι ασφαλίτες.

Σε αρκετές περιπτώσεις τους χτυπούσαν και τους λήστευαν.

Όπως στις 21 Μαίου 2022 στις 7 το πρωί.

Ένα από τα μέλη των συμμοριών προσέγγισε τον 42χρονο άστεγο . Όπως ανέφερε στην κατάθεση του : «…με ρώτησε αν είμαι ασφαλίτης και μου είπε να περιμένω λιγάκι….».

Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν ακόμα 10 άτομα με μηχανάκια, τον χτύπησαν σε όλο του το σώμα και του άρπαξαν το σακίδιο της πλάτης του.

Ο 42χρονος άστεγος μετά την εξάρθρωση των συμμοριών δεν βρέθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Δείτε επίσης