Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της αστυνομίας τα στοιχεία της γυναίκας που παρέσυρε σκύλο και τον παράτησε αιμόφυρτο - Δείτε βίντεο

Πρόκειται για μια 58χρονη ελληνικής καταγωγής - Ο σκύλος, μόλις πέντε μηνών, βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της αστυνομίας τα στοιχεία της γυναίκας που παρέσυρε σκύλο και τον παράτησε αιμόφυρτο - Δείτε βίντεο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με συνεχείς και εξονυχιστικές έρευνες προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκηδόνας προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση που αφορά σε τραυματισμό και εγκατάλειψη σκύλου από όχημα το πρωί της περασμένης Παρασκευής, στο χωριό Γέφυρας στη Θεσσαλονίκης και οι προσπάθειές τους έφεραν τα θεμιτά αποτελέσματα.

Προηγήθηκε έγκληση που υπέβαλε ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού του εμπλεκόμενου οχήματος.

Πρόκειται για 58χρονη ελληνικής καταγωγής σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι τον σκύλο εντόπισαν σοβαρά τραυματισμένο δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο και τον μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο της περιοχής.

Ο σκύλος, μόλις πέντε μηνών, βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

«Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του», λέει στο Thestival η ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο», Γεωργία Λάσπα.

Πηγή: Thestival

Δείτε επίσης