Ελλάδα

Πα-τέρας βίαζε για 5 ολόκληρα χρόνια την ανήλικη κόρη του - Του πέρασαν χειροπέδες μετά από μπλόκο σε αφετηρία λεωφορείου

Ο βιαστής κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του - Πως το 12χρονο σήμερα κορίτσι ομολόγησε τον εφιάλτη της στη μητέρα του - Παρά τις καταγγελίες ο δράστης συνέχισε να τις παρενοχλεί

Πα-τέρας βίαζε για 5 ολόκληρα χρόνια την ανήλικη κόρη του - Του πέρασαν χειροπέδες μετά από μπλόκο σε αφετηρία λεωφορείου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στο κέντρο της Αθήνας, καθώς πατέρας τεσσάρων παιδιών, βίαζε τη 12χρονη κόρη του τα τελευταία χρόνια, ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του και μόνο όταν η 42χρονη μητέρα αποφάσισε να δώσει τέλος στον εφιάλτη που βίωνε και να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, το κοριτσάκι «έσπασε» και αποκάλυψε τους βιασμούς από τον ίδιο της τον πατέρα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ μετά την καταγγελία της γυναίκας «χτένισαν» τα στέκια του 40χρονου παιδεραστή στο κέντρο της Αθήνας και τον εντόπισαν στην αφετηρία, πριν επιβιβαστεί σε λεωφορείο με προορισμό τα Νότια Προάστια.

Ο φάκελος της υπόθεσης πέρασε στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ενώ ο βιαστής εξακολουθεί να κρατείται και απολογείται αύριο, Τρίτη.

Στις 27 Σεπτεμβρίου η γυναίκα από τη Γεωργία, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και υπέβαλλε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία στο σύζυγό της από το Μπαγκλαντές, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, μια κόρη και τρία αγόρια.

Όπως υποστήριξε η μητέρα των τεσσάρων ανήλικων παιδιών, εδώ και χρόνια ο 40χρονος Ασιάτης τη δέρνει, την βρίζει και την εκφοβίζει ότι θα την «τελειώσει», ενώ την ίδια σκληρή συμπεριφορά επιδεικνύει και απέναντι στη μεγαλύτερη κόρη τους, η οποία είναι 12 ετών. Μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, ο άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στην αυτόφωρη διαδικασία.

Το κοριτσάκι, την επόμενη ημέρα εξομολογήθηκε στην μητέρα της ότι φοβάται τον πατέρα της και της αποκάλυψε το επτασφράγιστο μυστικό του. Το παιδί, με δάκρυα στα μάτια, είπε πως από την ηλικία των επτά ετών ο πατέρας της άρχισε να την θωπεύει, να κάνει άσεμνες χειρονομίες και να την βγάζει γυμνές φωτογραφίες. Το τελευταίο διάστημα, όπως υποστήριξε, την βίαζε και την έδερνε όταν αντιδρούσε.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, μητέρα και κόρη πήγαν στο τμήμα Ανηλίκων, όπου και προχώρησαν σε καταγγελία. Το 12χρονο κοριτσάκι περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις εφιαλτικές σκηνές που έζησε στα χέρια του πατέρα της.

Και ενώ δικαστήριο για την υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας, του είχε επιβάλει περιοριστικούς όρους, να μην πηγαίνει στο σπίτι και να μην έρχεται σε επικοινωνία με την σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά του, αυτός συνέχισε να τους παρενοχλεί.

Μάλιστα, στις 29 Σεπτεμβρίου όπως κατήγγειλε η 12χρονη, στις 20:15 την ενημέρωσε ότι έχει πάει κάτω απ’ το σπίτι δήθεν για να της πει κάτι και να της δώσει δώρο ακουστικά.

Όταν το η μικρή δεν κατέβηκε, ο δράστης άρχισε να χτυπάει τα κουδούνια και να προσπαθεί να εισέλθει στην οικία.

Η μητέρα τρομοκρατημένη μην κάνει κακό στην ίδια και τα παιδιά της, κάλεσε την Αστυνομία με αποτέλεσμα, όταν αυτός αντιλήφθηκε ότι έχουν ειδοποιηθεί οι αρχές, να αποχωρήσει από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μπλόκο πριν μπει στο λεωφορείο

Στο σπίτι στην περιοχή της Ομόνοιας έφθασε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ Αθηνών , όπου βρήκαν τη μητέρα και το κοριτσάκι τρομοκρατημένες. Οι αστυνομικοί, με οδηγό μία φωτογραφία του πατέρα, ξεκίνησαν να κάνουν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, ενώ κατάφεραν να εντοπίσουν τον 40χρονο Ασιάτη στην αφετηρία λεωφορείου και του πέρασαν χειροπέδες

Δείτε επίσης