Ελλάδα

Χαλκιδική: Ξενοδόχος κατέγραφε με κρυφή κάμερα ζευγάρια στα δωμάτια - «Το έκανα για προσωπική μου χρήση» είπε στις Αρχές

Η υπόθεση αποκαλύφτηκε μετά από καταγγελία ζευγαριού, που εντόπισε την κρυφή κάμερα, μέσω της οποίας είχαν καταγραφεί όλες οι προσωπικές τους στιγμές

Χαλκιδική: Ξενοδόχος κατέγραφε με κρυφή κάμερα ζευγάρια στα δωμάτια - «Το έκανα για προσωπική μου χρήση» είπε στις Αρχές
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε καταγγελία προχώρησε ένα ζευγάρι στη Χαλκιδική, όταν στο κατάλυμα που διέμενε εντόπισε μια κρυφή κάμερα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, επρόκειτο για συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου, η οποία ήταν τοποθετημένη σε πρίζα του δωματίου, την οποία το νεαρό ζευγάρι κατήγγειλε ότι εντόπισε σε τουριστικό κατάλυμα της Χαλκιδικής, όπου διανυκτέρευσε στα τέλη του περασμένου μήνα.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη όπου ζουν, οι καταγγέλλοντες - ένας 26χρονος και μία 25χρονη - απευθύνθηκαν στην αστυνομία, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταλύματος (ενοικιαζόμενα δωμάτια), ενώ προσκόμισαν και την συγκεκριμένη συσκευή.

Η μήνυση διαβιβάστηκε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της Χαλκιδικής για τη διενέργεια έρευνας και η επίμαχη συσκευή θα αποσταλεί στα αρμόδια εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου

Σύμφωνα με το GRTimes.gr ο ιδιοκτήτης του καταλύματος βρέθηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής και στη συνέχεια έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας ενώ έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.

Επίσης, σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο άντρας σημείωσε στην κατάθεσή του πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για προσωπική του χρήση.


Η έρευνα θα συνεχιστεί από το ΑΤ Κασσάνδρας.

Δείτε επίσης