Ελλάδα

Χανιά: Τι «είδε» ο ιατροδικαστής στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 21χρονης τουρίστριας

«Όλα έγιναν με τη συναίνεσή της», τόνισε ο 23χρονος δράστης - Παραδόθηκε και ο 19χρονος

Χανιά: Τι «είδε» ο ιατροδικαστής στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 21χρονης τουρίστριας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Επιβεβαίωσε την 21χρονη τουρίστρια από τη Σουηδία που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στα Χανιά ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr η ιατροδικαστική γνωμάτευση δικαίωσε τις καταγγελίες της κοπέλας, αναφέροντας «βιασμό κατά φύση».

Το ιατροδικαστικό πόρισμα διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και από εκεί στην Εισαγγελία, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος θα απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος αρνείται τα όσα του προσάπτονται.

«Όλα έγιναν με τη συναίνεσή της»

Ο 23χρονος ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική πράξη, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, Τρίτη.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση λόγω μέθης και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή γυναίκα από τη Σουηδία κατήγγειλε ότι οι δύο νεαροί με τους οποίους βρισκόταν νωρίτερα σε μπαρ και διασκέδαζαν προθυμοποιήθηκαν να την συνοδεύσουν έως το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε όμως κατά τη διαδρομή την οδήγησαν σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων και την κακοποίησαν σεξουαλικά και στη συνέχεια την άφησαν αβοήθητη.

Παραδόθηκε και ο 19χρονος

Στο μεταξύ, την Τρίτη παραδόθηκε στις αρχές και ο 19χρονος που αναζητούνταν από την Κυριακή.

Ο 19χρονος λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται η απολογία και του 23χρονου που έχει συλληφθεί για την υπόθεση.

Δείτε επίσης