Ελλάδα

Ευρυτανία: Δεκατρείς ημέρες χωρίς ίχνη της Ευρυδίκης - Λίγο πριν εξαφανιστεί, ο σύζυγός της την χτυπούσε για τρεις συνεχόμενες ημέρες

Τι είπε στη δικηγόρο της λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της - Η καταγγελία για ξυλοδαρμό και το κρίσιμο τηλεφώνημα - Ο σύζυγός της παραβίασε τα ασφαλιστικά μέτρα και μπούκαρε στο σπίτι της

Ευρυτανία: Δεκατρείς ημέρες χωρίς ίχνη της Ευρυδίκης - Λίγο πριν εξαφανιστεί, ο σύζυγός της την χτυπούσε για τρεις συνεχόμενες ημέρες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συμπληρώθηκαν δώδεκα ημέρες από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της Ευρυδίκης από την Ευρυτανία και η περιοχή της λίμνης Κρεμαστών έχει σαρωθεί πολλές φορές, δίχως να υπάρχει κάποιο ουσιαστικό εύρημα.

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται πλέον και σε άλλα στοιχεία καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η 48χρονη λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί τηλεφώνησε στη δικηγόρο της μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, λέγοντάς της ότι ο άνδρας της την χτυπούσε για τρεις συνεχόμενες ημέρες, ενώ η τελευταία φορά που άπλωσε χέρι πάνω της ήταν στην εργασία της και συγκεκριμένα στο ιατρείο όπου εργαζόταν ως βοηθός μικροβιολόγου. Εκείνη την ημέρα πήγε στην αστυνομία κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της και επειδή λιποθύμησε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη Ευρυδίκη είχε προβλήματα στον γάμο της και αναζητούσε συμβουλές για να προχωρήσει στο διαζύγιο.

Την μοιραία ημέρα της εξαφάνισής της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε δει τον σύζυγό της ο οποίος πήγε στο σπίτι της παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί. Η 48χρονη ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα αλλά δεν προχώρησε σε μήνυση καθώς θεώρησε ότι ο σύζυγός της θα σεβόταν την απόφαση του δικαστηρίου και θα έμενε μακριά της. Λίγες ώρες προτού εξαφανιστεί τηλεφώνησε στη δικηγόρο της ενημερώνοντάς την ότι θα πήγαινε στο λογιστή της αλλά και σε γιατρούς για κάποιες εξετάσεις. Σε εκείνο το τηλεφώνημα προς τη δικηγόρο της η Ευρυδίκη ήταν αρκετά αναστατωμένη καθώς ο σύζυγός της είχε εισβάλει στο σπίτι της. Η δικηγόρος της ενημέρωσε την αστυνομία αλλά όταν έφτασαν στο σπίτι της 48χρονης εκείνη τους έδιωξε ισχυριζόμενη ότι ο σύζυγός της είχε φύγει.

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητό της βρέθηκε κλειδωμένο και στη θέση του συνοδηγού υπήρχε το κινητό της τηλέφωνο και μια ιδιόχειρη επιστολή στην οποία η 48χρονη φέρεται να αναφέρει την πρόθεσή της να εξαφανιστεί.

Την περασμένη Τρίτη στο έργο της αναζήτησης συνέδραμε υποβρύχιο drone του ΟΦΚΑΘ εθελοντικής διασωστικής ομάδας που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη. Το μηχάνημα κατήλθε στο βυθό της λίμνης σε βάθος δεκάδων μέτρων ακολουθώντας το στίγμα που είχε δώσει το σόναρ του Ερυθρού Σταυρού και τα σημεία που υπέδειξαν οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, ωστόσο δεν εντόπισε ίχνη της αγνοούμενης.

Η εθελοντική ομάδα έχει αποχωρήσει από το σημείο και οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς τη συμμετοχή του υποβρυχίου drone ενώ από το πεδίο των ερευνών αποχώρησαν και οι δύτες του Λιμενικού Σώματος. Οι έρευνες αφορούν κατά κύριο λόγο τα παράκτια τμήματα της λίμνης , περιμετρικά της γέφυρας Τατάρνας όπου μέλη της 7ης ΕΜΑΚ Λαμίας ερευνούν την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή για τον εντοπισμό της γυναίκας . Παράλληλα συνεχίζεται η επιχείρηση στη στεριά με πεζοπόρα τμήματα από πυροσβέστες κι αστυνομικούς κι εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα να βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή .

Δείτε επίσης