Ελλάδα

«Revenge porn» στη Λέρο: «Το κάναμε για πλάκα», λέει ο 22χρονος στρατιωτικός - Έστησαν ψεύτικο προφίλ και διαπόμπευσαν τη 16χρονη

Οργή για τα λόγια του 22χρονου, ο οποίος με τη βοήθεια μιας μαθήτριας διακινούσε γυμνές φωτογραφίες ανήλικης στη Λέρο

«Revenge porn» στη Λέρο: «Το κάναμε για πλάκα», λέει ο 22χρονος στρατιωτικός - Έστησαν ψεύτικο προφίλ και διαπόμπευσαν τη 16χρονη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Λέρου έχει προκαλέσει η είδηση για την σύλληψη ενός 22χρονου στρατιωτικού στη Λέρο και μιας 16χρονης μαθήτριας, οι οποίοι κατηγορούνται για εκδικητική πορνογραφία (revenge porn) σε βάρος μιας συνομίληκης της 16χρονης ερωμένης του στρατιωτικού.

«Το κάναμε για πλάκα», ισχυρίστηκε ο 22χρονος στρατιωτικός, ο οποίος μαζί με την 16χρονη φίλη του θεώρησαν πως… ήταν αστείο να δημιουργήσουν ψεύτικο προφίλ και να ζητούν γυμνές φωτογραφίες από ένα 16χρονο κορίτσι στη Λέρο.

Το χρονικό

Πριν από δύο εβδομάδες ο 22χρονος μαζί με την 16χρονη φίλη του, αφού δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ στο Instagram, ξεκίνησαν να συνομιλούν με την ανήλικη. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους που κράτησε μέχρι την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου αντάλλασσαν μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Η ανήλικη μαθήτρια πληροφορήθηκε πως φωτογραφίες της με ερωτικό περιεχόμενο βρίσκονταν στα χέρια κάποιων συμμαθητών της και αμέσως ενημέρωσε τους γονείς της οι οποίοι μετέβησαν στο ΑΤ Λέρου για να το καταγγείλουν.

Άμεσα οι αστυνομικοί του ΑΤ Λέρου έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, έφτασαν στα ίχνη του 22χρονου στρατιωτικού και της 16χρονης συντρόφου του, του οποίους συνέλαβαν προκειμένου να παραπεμφθούν ενώπιον του εισαγγελέα στην Κω.

Πηγή: Mega 

Δείτε επίσης