Ελλάδα

Στο εδώλιο ο παιδόφιλος ντράμερ για ασέλγεια σε ανήλικες - Σοκαριστική μαρτυρία θύματος

«Τον έβλεπα να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν «να παίζει» μαζί τους», κατέθεσε μάρτυρας

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, που είναι προσωρινά κρατούμενος, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο μουσικός, Γιώργος Γιαννόπουλος αναμένεται να δικαστεί σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τέσσερις νέες υποθέσειος ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Ο 69χρονος ντράμερ, ο οποίος έχει ήδη καταδικασθεί σε 12ετή κάθειρξη πρωτοδίκως για άλλη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης, αντιμετωπίζει για άλλη μία φορά βαρύ κατηγορητήριο με βάση το βούλευμα που τον παρέπεμψε στο ακροατήριο.

Η νέα δίκη αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα ενώ συνεχίζεται η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της πρώτης υπόθεσης ασέλγειας για την οποία του έχει επιβληθεί πρωτοδίκως η 12ετής ποινή κάθειρξης η εκτέλεση της οποίας είχε ανασταλεί . Για το λόγο αυτό ο κατηγορούμενος βρισκόταν εκτός φυλακής, αλλά επέστρεψε σε αυτή με εντολή ανακριτή που τον έκρινε προφυλακιστέο για τις τέσσερις νέες υποθέσεις ασέλγειας.

Το βαρύ κατηγορητήριο - Τι αναφέρει το παραπεμπτικό βούλευμα

Ο κατηγορούμενος αρνείται τα νέα αδικήματα που του αποδίδονται σύμφωνα με το βούλευμα, το οποίο αναφέρει ότι ο 69χρονος κατά το χρονικό διάστημα από το 2007 έως το 2015, «ενέργησε άπαξ’ και κατ’ εξακολούθηση γενετήσιες πράξεις με περισσότερους ανηλίκους που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη και τους οποίους του είχαν εμπιστευτεί προσωρινά, για να επιβλέπει και να φυλάσσει οι γονείς τους».

Οι συγκεκριμένες πράξεις φέρονται να τελέστηκαν σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας. Εκεί ο μουσικός τον Αύγουστο του 2007, φέρεται να προσέγγισε ανήλικη (γεννηθείσα το 1996) και με αφορμή «παιχνίδια στη θάλασσα, την έβαλε να καθίσει στους ώμους του, για να κάνει βουτιά». Στη συνέχεια, όμως «της έπιασε τα οπίσθια δήθεν για να ισορροπήσει και εντέχνως πέρασε τα δάχτυλά του μέσα από το μαγιό της, χαϊδεύοντας της τα γεννητικά της όργανα».

Σε ό,τι αφορά στην δεύτερη κατηγορία για τον οποία ο μουσικός παραπέμπεται να δικαστεί, αυτή αφορά σε ασέλγεια σε βάρος άλλου ανηλίκου κοριτσιού και πάλι σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας. «Τον Αύγουστο του 2011 προσέγγισε ανήλικη (γεννηθείσα το 1997) την οποία οι γονείς της του είχαν εμπιστευτεί, για να την προσέχει, και με αφορμή παιχνίδια στη θάλασσα, έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της, με σκοπό την ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής του» αναφέρει χαρακτηριστικά το παραπεμπτικό βούλευμα.

Ανάλογη είναι η δράση του κατηγορούμενου, όπως περιγράφεται στο βούλευμα, και στην τρίτη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 9χρονης. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τη δικογραφία, προσέγγισε ανήλικη (γεννηθείσα το 2003), «και με αφορμή παιχνίδια στη θάλασσα, την έβαζε να καθίσει στους ώμους του, για να κάνει βουτιά, παίρνοντας το χέρι του για να τη σηκώσει, ανάμεσα στα πόδια της, και πιέζοντας την ταυτόχρονα με τρόπο ηδονικό, πάνω από το μαγιό, στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων».

Τέλος, το βούλευμα αναφέρει πως ο προφυλακισμένος μουσικός «σε απροσδιόριστες ημερομηνίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες των ετών 2011 έως 2015 με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος προσέγγισε ανήλικη (γεννηθείσα το 2005)», την οποία οι γονείς της του την είχαν εμπιστευθεί για την προσέχει και: «Ι) την έβαζε να καθίσει στα γόνατά του και ο ίδιος έτριβε το γενετικό του μόριο στο σώμα της, ΙΙ) την έβαζε να ξαπλώσει μαζί του σε ώρα που είχε στήσει σε απόμερο σημείο στο κάμπινγκ και με το πόδι της να τον πιέζει πάνω από τα ρούχα του στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων με σκοπό σε αμφότερες τις περιπτώσεις την ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής του».

Η συγκλονιστική μαρτυρία μιας από τις ανήλικες

Μία από τις ανήλικες που φέρονται να έπεσαν θύματα των... ορμών του κατηγορούμενου, περιέγραψε τα όσα βίωσε αναφέροντας στις αρχέςε τα εξής: «Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών εγώ, ο Γ. ( σ.σ εννοεί τον εγκαλούμενο) και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια αυτή ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο «για το κατούρημα στη θάλασσα», βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο. Εκείνη τη στιγμή ταράχτηκα, ένιωσα αμήχανα χωρίς να καταλάβω το λόγο καθώς δεν μπορούσα να αντιληφθώ γιατί κάποιος να σε πιάσει σε εκείνο το σημείο. Ύστερα από το συμβάν βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω.
Την επόμενη χρονιά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα (...) βρισκόταν και πάλι εκεί, στο ίδιο σημείο. Τον έβλεπα να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν «να παίζει» μαζί τους. Αυτό που μου έκανε ο μηνυόμενος με τάραξε. Γι’ αυτό έρχομαι μπροστά και καταθέτω τα όσα συνέβησαν ώστε να μην πέσει κανένα άλλο κορίτσι θύμα του, έχοντας πλέον πλήρη συνείδηση του ότι αυτό που υπέστην από τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι σοβαρό αδίκημα».

Δείτε επίσης