Ελλάδα

Ταύρος: Συνελήφθησαν ανήλικοι που λήστεψαν νεαρούς κρατώντας μαχαίρια στα χέρια

Νέο κρούσμα βίας και παραβατικότητας με δράστες ανήλικους έρχεται στο φως της δημοσιότητας

Οι δράστες εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα στα Καμίνια στον Πειραιά από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν στον Πειραιά τρεις ανηλίκους, από 15 έως 17 ετών και έναν 19χρονο, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν ληστέψει στον Ταύρο δύο νεαρούς.

Το νέο περιστατικό βίας και παραβατικότητας με... πρωταγωνιστές ανηλίκους έλαβε χώρα περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/10) στον Ταύρο και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μακεδονίας και Κωνσταντινουπόλεως.

Η ομάδα των ανήλικων δραστών -μαζί με τον 19χρονο- κρατώντας μαχαίρια στα χέρια πλησίασε δύο νεαρούςπου επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση.

Οι δράστες απείλησαν τους νεαρούς, τους χτύπησαν και στη συνέχεια τους άρπαξαν τα κινητά τους τηλέφωνα. Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο και διέφυγαν προς τον Πειραιά.

Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και ξεκίνησαν έρευνες με αποτέλεσμα περίπου 20 λεπτά αργότερα, αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. να εντοπίσουν στα Καμίνια στον Πειραιά, ένα αυτοκίνητο το οποίο θεώρησα «ύποπτο» .

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα, προσήγαγαν τους πέντε επιβάτες στο Τ.Α. Ταύρου - Μοσχάτου. Εκεί αναγνωρίστηκαν από τους δυο νεαρούς και συνελήφθησαν.

Δείτε επίσης