Ελλάδα

Χαλκιδική: «Επέμενε να δώσει το δωμάτιο στο ζευγάρι», ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου

Όσα ανέφερε ο δικηγόρος του ξενοδόχου που φέρεται να κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των πελατών του με κάμερα

Χαλκιδική: «Επέμενε να δώσει το δωμάτιο στο ζευγάρι», ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε διευκρινίσεις σχετικά με την περιπέτεια που ζει ένα ζευγάρι στη Χαλκιδική το οποίο ανακάλυψε κρυφή κάμερα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο εργαζόταν η 25χρονη κοπέλα έδωσε ο δικηγόρος του.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του ζευγαριού ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου δεν τους πρόσφερε δωρεάν το δωμάτιο επειδή ο 26χρονος και η 25χρονη αντιμετώπιζαν οικονομική δυσχέρεια αλλά αντίθετα ήταν εκείνος που «επέμενε να δώσει το δωμάτιο στα παιδιά, αλλά και σε άλλους υπαλλήλους του, ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει κίνηση στο κατάλυμα»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζευγαριού έχει ζητηθεί η συνδρομή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «για να διερευνηθεί αν το υλικό που είχε στην κατοχή του, το μετέδωσε είτε σε άλλους είτε σε πορνογραφικά σάιτ, με αποτέλεσμα να έχει χρηματικό όφελος».

Όπως εξήγησε, δε, αν ο 33χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ήθελε το υλικό που κατέγραψε για προσωπική του χρήση, όπως δήλωσε στην κατάθεση του, «αυτή τη στιγμή θεωρείται πλημμέλημα και η φυλάκιση φτάνει τον έναν χρόνο. Ωστόσο, εάν φανεί πως το όφελος του ήταν υψηλότερο το 120.000 ευρώ, μπορεί να φτάσει σε βαθμό κακουργήματος».

«Τα παιδιά έχουν δεχτεί πολύ μεγάλη πίεση, διότι είναι πρώτη φορά που βιώνουν κάτι τέτοιο. Όποτε ζητάμε να μην δημοσιευτούν ούτε προσωπικά τους στοιχεία, ούτε αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους στη δημοσιότητα» είπε στο GRTimes ο δικηγόρος του ζευγαριού.

O ίδιος ανακοίνωσε ότι το νεαρό ζευγάρι αφού ολοκληρωθεί η προανάκριση και ασκηθεί δίωξη λόγω προσβολής της προσωπικότητας, θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και θα ζητήσει αποζημίωση.

Δείτε επίσης