Ελλάδα

Σοκ σε Γυμνάσιο στο Αιγάλεω: Αγόρι 8 ετών παρενοχλούσε μαθητές κρατώντας μαχαίρι

Συνελήφθη το παιδί και η μητέρα του - Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους - Όλο το ρεπορτάζ στο Vradini.gr

Σοκ σε Γυμνάσιο στο Αιγάλεω:  Αγόρι 8 ετών παρενοχλούσε μαθητές κρατώντας μαχαίρι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πανικός προκλήθηκε χθες το μεσημέρι έξω από Γυμνάσιο στο Αιγάλεω, όταν ένα παιδί μόλις οκτώ ετών κρατούσε μαχαίρι και παρενοχλούσε τους ανήλικους μαθητές!

Το περιστατικό ανησύχησε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που ενημέρωσαν την αστυνομία και συνελήφθη ο ανήλικος αλλά και η μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, το πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε περί ώρα 13:10 έξω από το 1ο Γυμνάσιο Αιγάλεω, στη συμβολή των οδών Παπανικολή και Κουντουριώτου.

Ο 8χρονος και τρία ακόμη ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ενοχλούσαν τα παιδιά του σχολείου, ενώ το αγόρι τους επιδείκνυε το μαχαίρι που κρατούσε στα χέρια του. Οι μαθητές φοβήθηκαν και ενημέρωσαν την διευθύντρια και τους καθηγητές που τηλεφώνησαν στην αστυνομία.

Έξω από το σχολικό συγκρότημα έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ Δυτικής Αττικής και μετά από υπόδειξη των καθηγητών εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση ο ανήλικος αλλά και η μητέρα του. Η 40χρονη και ο γιος της οδηγήθηκαν στο τοπικό τμήμα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για <<Παραμέληση Εποπτείας Ανηλίκου >>. Μητέρα και γιος αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δείτε επίσης