Ελλάδα

Κατάλυμα «Big Brother»-Χαλκιδική: «Σπάει τη σιωπή» του το ζευγάρι-«Ζητούσε και από άλλους να μείνουν εκεί…»

Μεγάλη πίεση έχει δεχθεί το ζευγάρι που ανακάλυψε την κρυφή κάμερα σε τουριστικό κατάλυμα στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής σύμφωνα με τον δικηγόρο υπεράσπισής του

Κατάλυμα «Big Brother»-Χαλκιδική: «Σπάει τη σιωπή» του το ζευγάρι-«Ζητούσε και από άλλους να μείνουν εκεί…»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Τα παιδιά έχουν δεχτεί πολύ μεγάλη πίεση, διότι είναι πρώτη φορά που βιώνουν κάτι τέτοιο. Όποτε ζητάμε να μην δημοσιευτούν ούτε προσωπικά τους στοιχεία, ούτε αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους στη δημοσιότητα» τονίζει στο GRTimes ο δικηγόρος του ζευγαριού, που ανακάλυψε την κρυφή κάμερα στο κατάλυμα «Big Brother» στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η υπόθεση είναι στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ ακόμη δεν έχουν καταθέσει όλοι οι εμπλεκόμενοι μάρτυρες. «Έχουμε ζητήσει την συνδρομή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διερευνηθεί αν το υλικό που είχε στην κατοχή του, το μετέδωσε είτε σε άλλους είτε σε πορνογραφικά σάιτ, με αποτέλεσμα να έχει χρηματικό όφελος».

Επιπροσθέτως, το νεαρό ζευγάρι αφού ολοκληρωθεί η προανάκριση και ασκηθεί δίωξη λόγω προσβολής της προσωπικότητας, θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και θα ζητήσει αποζημίωση.

Διαβάστε περισσότερα στο GRTimes.gr

Δείτε επίσης