Ελλάδα

Ληστεία με ομηρεία στη Θεσσαλονίκη: Φωτογραφικό ντοκουμέντο με τον εξοπλισμό των δραστών - Με κατσαβίδια και μαχαίρια μπουκαραν στο κατάστημα

Φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα με το σήμα της ΕΛ.ΑΣ., και ο αρχηγός τζόκεϊ με την ένδειξη police, μπουκαραν και ταμπουρωθηκαν εκεί

Ληστεία με ομηρεία στη Θεσσαλονίκη: Φωτογραφικό ντοκουμέντο με τον εξοπλισμό των δραστών - Με κατσαβίδια και μαχαίρια μπουκαραν στο κατάστημα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Φωτογραφικό ντοκουμέντο με τον εξοπλισμό που φορούσαν οι τέσσερις δράστες, όταν «μπούκαραν» χθες το πρωί σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Θεσσαλονίκη, εξασφάλισε αποκλειστικά το vradini.gr.

Οι κακοποιοί φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα που έφεραν πάνω τους το σήμα της ΕΛ.ΑΣ. και ο αρχηγός τζόκεϊ με την ένδειξη police, εισέβαλαν στο κατάστημα.

Κρατώντας πιστόλι κρότου, μαχαίρια και κατσαβίδια, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο Πακιστανικής καταγωγής. Μόλις ενεργοποιηθηκε ο συναγερμός του καταστήματος που βρίσκεται επί της οδού Μοναστηρίου 21, τότε έκλεισαν αυτόματα τα ρολά ασφαλείας της επιχείρησης, και εγκλωβίστηκαν στο εσωτερικό οι δράστες αλλά και ο υπάλληλος.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Εκτυλίχθηκαν στιγμές από ταινία δράσης, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να ανοίξουν τα ρολά και τους δράστες να βρίσκονται πεσμένοι στο έδαφος, προφανώς αντιλαμβανόμενοι ότι δεν μπορούσαν να διαφύγουν.

Οι κακοποιοί , είχαν προλάβει ναν βγάλουν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και τα τζόκεϊ, ενώ πέταξαν τα μαχαίρια, τα κατσαβίδια, το πιστόλι κρότου και τον φορητό ασύρματο.

Οι τεσσερις συλληφθέντες, τρείς Έλληνες, ένας Αλβανός σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

αλεξισφαιρα

Δείτε επίσης