Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Φόρεσαν χειροπέδες σε γνωστό τράπερ για ναρκωτικά - «Δεν είχα τίποτα παράνομο», απαντά ο ίδιος

«Έγινε μπέρδεμα», είπε μετά σε story του στα Social

Θεσσαλονίκη: Φόρεσαν χειροπέδες σε γνωστό τράπερ για ναρκωτικά - «Δεν είχα τίποτα παράνομο», απαντά ο ίδιος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συνελήφθη γνωστός τράπερ στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τετάρτης, αφού σε έλεγχο της αστυνομίας εντοπίστηκε με μικροποσότητα χασίς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 20χρονος κινούταν στην περιοχή της Γιαννιτσών όταν του έκαναν σήμα αστυνομικοί για να σταματήσει για τυπικό έλεγχο. Στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 3,2 γραμμάρια χασίς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί το πρωί της Τετάρτης στο Αυτόφωρο, κατηγορούμενος για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο 20χρονος έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram: «απλώς για να μη γίνει παρεξήγηση έγινε ένα μπέρδεμα με τα χαρτιά από το αυτοκίνητο, τίποτα σοβαρό, έτυχε να μην έχω μαζί μου την ταυτότητα μου καθώς στην συνέχεια η κατάσταση πήρε άλλη τροπή και οδηγήθηκα σε αυτόφωρο. Προσοχή δεν είχα κάτι παράνομο πάνω μου. Αξιοπρέπεια πάνω από όλα» ανέφερε σε story του.

Δείτε επίσης