Ελλάδα

Βούλα: Ψευτογιατρός της έταξε πως θα σώσει την τραυματισμένη κόρη της και της άρπαξε χρυσές λίρες και ακριβά κοσμήματα

Ο ψευτογιατρός της είπε ότι η κόρη της έπεσε από τις σκάλες, έχει σπάσει το ισχίο και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα

Βούλα: Ψευτογιατρός της έταξε πως θα σώσει την τραυματισμένη κόρη της και της άρπαξε χρυσές λίρες και ακριβά κοσμήματα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Χρυσές βίδες υποσχέθηκε να τοποθετήσει στην τραυματισμένη κόρη της, γιατρός - «μαϊμού» και τελικά κατάφερε να αποσπάσει από την ηλικιωμένη γυναίκα χρυσές λίρες και χρυσαφικά!

Ο απατεώνας πήρε τηλέφωνο την 83χρονη γυναίκα στο σταθερό της τηλέφωνο και της συστήθηκε ως γιατρός του Ασκληπιείου Βούλας. Ο ψευτογιατρός της είπε ότι η κόρη της έπεσε από τις σκάλες, έχει σπάσει το ισχίο και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.

Για να προχωρήσει η επέμβαση πρέπει να του δώσει χρήματα ή χρυσαφικά για να αγοράσει χρυσές βίδες ώστε να αποκατασταθεί 100% η βλάβη που υπέστη η κόρη της. Ενώ μιλούσε με τον «γιατρό», όπως είπε στους αστυνομικούς άκουσε μια γυναικεία φωνή που της έλεγε «μαμά, δώσε ότι σου πούνε είναι επείγον».

Η ηλικιωμένη πίστεψε ότι ήταν η κόρη της, και αφού έβαλε σε μια μαύρη σακούλα 25 χρυσές λίρες και την χρυσή αλυσίδα που είχε στο λαιμό της, ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του απατεώνα. Κάλεσε ταξί και την μετέφερε από τη Βούλα στο κέντρο της Αθήνας.

Άφησε την νάιλον σακούλα δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στο σταθμό του Μετρό «Ευαγγελισμός», επιβιβάστηκε στο ταξί και επέστρεφε στο σπίτι της. Όταν επικοινώνησε με την κόρη της, κατάλαβε πως έπεσε θύμα απατεώνων και ενημέρωσε την αστυνομία. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, αναζητούν οπτικό υλικό από το σημείο του άφησε η 83χρονη την σακούλα με τις λίρες και την χρυσή αλυσίδα.

Δείτε επίσης