Τρίκαλα: Συνελήφθη 42χρονος για 9,5 κιλά κάνναβης σε μορφή σοκολάτας
Εκτιμάται ότι η αξία της κάνναβης που κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς στα Τρίκαλα φέρεται να ανέρχεται στα 200.000 ευρώ
Από Vradini.gr
Αστυνομικοί συνέλαβαν στα Τρίκαλα έναν 42χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν εννιάμισι κιλά συσκευασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.
Όπως εκτιμάται η αξία της κάνναβης που κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς στα Τρίκαλα φέρεται να ανέρχεται στα 200.000 ευρώ.
Ο 42χρονος δράστης θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, ενώ για την υπόθεση αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.
Σύμφωνα – ωστόσο – με πληροφορίες του TV10.gr, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., αξιοποιώντας πληροφορίες, έφτασαν στον 42χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν εννιάμισι κιλά συσκευασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.
Σημειώνεται ότι σε τοπικό επίπεδο πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών που ανακαλύπτονται.