Ελλάδα

Κτηνωδία: Άνδρας διασκεδάζει βασανίζοντας σκύλο με ηλεκτροσόκ

Δείτε βιντεο σοκ με τον βασανισμό. Ο ιδιοκτήτης ενεργοποιεί το ηλεκτρονικό κολάρο που έχει περάσει στον λαιμό του ζώου και το σκυλί ακούγεται να ουρλιάζει από πόνο

Βασανισμός σκύλου με ηλεκτροσόκ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς σε αυτό έχει καταγραφεί ο βασανισμός ένός σκύλου.

Ο ιδιοκτήτης του ζώου του έχει φορέσει ηλεκτρονικό κολάρο προκειμένου να το ενεργοποιεί και το σκυλί να δέχεται χτυπήματα από το ρεύμα.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA, φαίνεται ο ιδιοκτήτης του να έχει ενεργοποιήσει το ηλεκτρονικό κολάρο που έχει περάσει στον λαιμό του ζώου και το σκυλί ακούγεται να υποφέρει.

«Πήγε και έβαλε το κολάρο το ηλεκτροφόρο, το άφησε λίγο ελεύθερο να παίξει και με το που απομακρύνθηκε κάποια μέτρα, πατάει το κουμπί και το σκυλί ουρλιάζει από τον πόνο. Σαν να είναι φυσιολογικό. Δυο – τρεις μέρες ήταν σε εικοσιτετράωρη βάση στο λαιμό του ζωντανού. Επίδειξη ότι εάν διανοηθεί και απομακρυνθεί ότι και καλά ‘εγώ αποφασίζω, που σε άφησα χωρίς λουρί ότι θα ξαναγυρίσεις απ’ τον πόνο’. Υποταγή. Πλήρης υποταγή. Δεν ξέρω, η κτηνωδία είναι απερίγραπτη», λέει καταγγέλλων.

O ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου κάνει επίδειξη ισχύος. Θέλει να δείξει στον άντρα δίπλα του ότι με το ηλεκτρονικό κολάρο ελέγχει πλήρως τον σκύλο του. Πατάει ξανά το κουμπί και προκαλεί για μία ακόμη φορά πόνο στο ζώο.

Χαμογελαστός και απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα επιδεικνύει πόσο υπάκουη είναι που κάθεται δίπλα του. Μετά το σόου του βασανισμού, αποφασίζει να τη δέσει ξανά.

Αφήνει το ζώο χωρίς φαγητό, υποστηρίζει ο καταγγέλλων

«Είχε και το θράσος να πει ότι το σκυλί είναι υπέρβαρο όταν είναι 12 κιλά και το βλέπεις πετσί και κόκαλο. Υποσιτισμένο αν μη τι άλλο… Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το πράγμα. Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη ότι και στο ένα μέτρο που έχει το λουρί σε 24 ώρες, αυτό από μόνο του είναι πρόστιμο των 1.000 ευρώ, κάθε φορά που θα έρχεται η αστυνομία», σημειώνει ο άνδρας που καταγγέλλει το περιστατικό.

«Δεν είναι δηλαδή, μόνο μία η παρανομία εδώ πέρα… Το έχει δεμένο 24 ώρες. Είναι σαν παιδί το σκυλί. Δεν το αναλαμβάνεις, λοιπόν, ένα παιδί άμα δεν μπορείς να αναλάβεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Ούτε είναι διακοσμητικό στοιχείο το σκυλί για να το κάνεις ότι θέλεις», συνεχίζει ο καταγγέλλων.

«Σε καθημερινή βάση βλέπω το εν λόγω σκυλάκι δεμένο με λουρί ενός μέτρου, το οποίο, αυτό, δεν λύνεται ποτέ, έχει φαγητό το οποίο είναι πατάτες κάθε μέρα, οι οποίες πατάτες δεν ξέρω καν αν είναι ψημένες, απαγορεύεται το άμυλο για τα σκυλιά και μετά από αυτό το θέμα είναι ότι το νερό, κάποια φάση το είχε βάλει μέσα στις πατάτες, πατάτες και νερό είχαν γίνει ένα, τώρα δυο μέρες δεν έχει καθόλου φαγητό, νερό ανύπαρκτο, το νερό είναι πίσω από το σπίτι. Τις τελευταίες δύο μέρες δεν έχω δει ούτε πατάτες στο φαγητό. Δηλαδή, ούτε φαγητό».

Δείτε επίσης